Vakantiehuis Casa SegotaIž - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 25 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Het begin van Case Segot, dat destijds niet onder die naam opereerde, dateert van 1963, toen Antica Segota in Iz eerst kamers begon te huren. De sfeer in Casa Segota met zijn gedeelde keuken, gedeelde lounge en patio is huiselijk en biedt de mogelijkheid om in contact te komen met andere gasten, wat uw vakantie nog meer zal verrijken. Tegelijkertijd kunnen al diegenen die het willen in Casa genoeg rust en intimiteit voor zichzelf vinden. De smaakvol ingerichte kamers en kleine details in het hele huis spreken van een bijzonder gevoel voor esthetiek en van de liefde van de gastheer voor zijn werk. Omdat het comfort van de gasten hoog in het vaandel staat, zijn de kamers zorgvuldig ingericht en uitgerust met kwaliteitsbedden die u de beste vakantie zullen bezorgen. De zorg voor de netheid en het welzijn van gasten staat voorop. Casa Segota verrast u elk jaar met iets nieuws, dat voortdurend wordt vernieuwd, verbeterd en verfraaid. Het huis biedt ook af en toe huisgemaakte maaltijden.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Een aanbetaling van 20% is verschuldigd bij het boeken. De eigenaar is altijd beschikbaar voor gasten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 200 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Haven: 300 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De schoonheden van Iz zijn bekend bij watersporters en liefhebbers van pure ongerepte natuur en iedereen die wil ontsnappen naar eenzaamheid. Het eiland is ideaal voor een rustige vakantie omdat je hier geen massatoerisme zult tegenkomen. Er zijn verschillende recreatiemogelijkheden zoals surfen, waterskiën, duiken, wandelen en fietsen. Het enige hotel op Iz - Hotel Korinjak biedt verschillende methoden van meditatie en ontspanning voor lichaam en geest. Er zijn verschillende stranden om te zwemmen, van het goed onderhouden strand in de baai tot de wilde stranden, en uitstapjes naar het nabijgelegen eiland Rutnjak, waar dagelijks een hotelboot rijdt, zijn enorm populair. We raden zeker een reis naar het Kornati National Park aan, dat zal je zeker niet onverschillig laten. Eind juli wordt het beroemde Iška-feest gehouden.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Casa Segota
Denis Šegota Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

De manier waarop je in Casi woont, is primordiaal, inheems en komt het dichtst bij alsof je op vakantie bent bij iemand thuis. De constante aanwezigheid van de gastheer Denis geeft het verblijf een speciaal gevoel omdat het u in staat stelt het lokale verblijf te ervaren.

De advertentie Vakantiehuis Casa Segota heeft 39215 keer bekeken sinds 16.05.2016.