Vakantiehuis DenisIž - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 90 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

House Denis is een familiehuis van Robinson met twee verdiepingen, 70 m van de zee. Het ruime terras heeft houten zitjes, een barbecuehaard, ligstoelen en een schommel. Het strand, winkel, restaurant en bar liggen op slechts 100 meter afstand. De woning is functioneel ingericht. Op de eerste verdieping is er een woonkamer met een slaapbank en kabel-tv, een keuken en een badkamer. Alle apparaten kunnen zonder beperkingen worden gebruikt. Koken in de keuken is op gas. Het water is drinkbaar. Op de tweede verdieping zijn drie kamers met vijf bedden en een kleiner toilet. De badkamer heeft een wasmachine en een föhn. Het huis heeft airconditioning. Er is gratis WiFi beschikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid achter het huis. Het eiland is met verschillende rederijen verbonden met Zadar. Alles wat je wilt zien is op loopafstand. Het eiland Mali Iž is klein en rustig, ideaal voor gezinnen. Bij ons ervaart u de charmes van het leven op een vredig mediterraan eiland en een perfecte ontsnapping aan het dagelijks leven. Wij verheugen ons op uw komst!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling contant of via overschrijving. Bij reservering 30% van de overeengekomen prijs op een girorekening storten. Tijd van aankomst en vertrek in overleg.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 5 km
  • Apotheek: 5 km
  • Postkantoor: 5 km
  • Tankstation: 5 km
  • Haven: 200 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen, evenals hulp bij het vinden van de plaats, het leren kennen van de mogelijkheden van het huren van een boot en georganiseerde excursies. In het seizoen is het eiland Mali Iž zeer goed verbonden met Zadar (catamaran, boot en veerboot), waardoor u dagtochten naar Zadar kunt maken. Tijdens de zomer worden op het eiland traditionele festivals en een aantal cultureel vermakelijke evenementen georganiseerd.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Denis
Denis Toman
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Groet! Mijn naam is Dennis. Ik hou van vissen, duiken en in de natuur zijn :)

De advertentie Vakantiehuis Denis heeft 3744 keer bekeken sinds 18.03.2023.