Appartementen ValentinaKanica (Rogoznica) - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 30 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Kanica (Rogoznica) en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

De onlangs gerenoveerde moderne appartementen met uitzicht op de zee, groen en park naast het huis. De appartementen hebben een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Elk appartement heeft een groot overdekt terras met uitzicht op zee. De appartementen zijn voorzien van beddengoed, handdoeken, haardroger en strijkijzer. De keuken is uitgerust met de benodigde kookgerei, Het appartement beschikbaar is een open barbecue. House heeft binnen gratis en veilig parkeren, en indien nodig, een afgesloten garage. Het strand ligt op 1 km. Het dichtstbijzijnde strand is een zandstrand en er zijn niet veel zwemmers en als je wilt een kleine wandeling kunt u gemakkelijk vinden van een strand waar u alleen zal zijn. De kust is vol verborgen baaien met kleine rotsachtige en zandstranden. Als u wilt de kalme, heldere water te genieten, de kleine verborgen baaien die wachten voor u en het Middellandse-Zeegebied komen om de appartementen Valentin. Welkom. Apartments Valentino gemaakt voor romantische en mooie vakantie en voor u klaar.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voorschot van 30% op rekening van de bank. De rest bij aankomst. Aankomst vanaf 14 uur, vertrek om 10 uur. Huisdieren -op verzoek. Andere voordelen en kortingen onderhandeld.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1 km
  • Strand: 1 km
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 1 km
  • Dokter: 10 km
  • Apotheek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 10 km
  • Tankstation: 15 km
  • Busstation: 25 km
  • Treinstation: 35 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 10 km
  • Discotheek: 10 km
  • Casino: 1 km
  • Nationaal Park: 45 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Dranken - gastvrij, biologische groenten en 1 liter olijfolie ecologische -gratis. Huur een boot en scooter. elektrische fietsen beschikbaar in Rogoznica. VVV Rogoznica organiseert dagtochten - naar het Nationaal Park Krka watervallen, het Nationaal Park en Plitvice Kornati, Paklenica National Park, een reis naar het Nationaal Park Kornati en Mljet. Georganiseerd Duiken met een professionele persoon in Rogoznica en spit. . KANICA is de perfecte plek om te ontspannen met uw familie, een vriend van de huisdieren. Het is geschikt voor biclikizam, duiken, riibolov en wandelingen. Steden Trogir (20 km), Split (45 km), Sibenik (40 km) en Primosten (15 km.) Zijn rijk aan historisch en cultureel erfgoed. In de plaats Kanica is mogelijk om een ​​boot te huren voor jezelf en je vrienden. WELKOM!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Valentina
Opmerkingen
Niet tevreden 1/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Starogard Gdański,
Niet tevreden (1/5) Verbleven in Appartementen Valentina, Juli 2015
Ik niet aan te raden

Appartementen mooi, maar klein. De thuisploeg had eerder geschreven 400m naar het strand nu veranderd in 1000, helaas, is 1900 m - gemeten met de auto, aanbetaling ze niet geven !!!. De inwoners van deze plaats lachte dat 400 is zelfs een helikopter niet over een strand - en als de kamer "Panorama" - zoals het is op een heuvel en alleen in de woestijn, zo donker als de nacht d ... zeker niet voor gezinnen met kinderen die ze willen om hun vakantie door te brengen in de Golf. Strand Kanicy geweldig - net voor het restaurant linksaf en vraag naar kamers. Als u vragen hebt contact met ons opnemen via e-mail: djzakrzewski@wp.pl

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Siniša Vidović Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo, mijn naam is Sinisa Vidovic. Family man zelf. Ik en mijn familie willen we u met alle voorwaarden voor een mooie en onvergetelijke vakantie. We hebben een nieuwe en moderne appartementen waar we willen mooi en aangenaam gevoel zijn. Uw comfort, vrede en tevredenheid zal onze hoogste prioriteit zijn als je kiest voor een verblijf bij ons. Met vriendelijke groet!

De advertentie Appartementen Valentina heeft 6474 keer bekeken sinds 22.11.2014.