Appartementen Oštra GlavicaKarlobag - Kvarner

prijs vanaf € 55 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Karlobag en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Het appartement met een prachtig uitzicht op zee bevindt zich in het huis van waaruit het pad via een trap naar het strand leidt. Het appartement is functioneel ingericht voor koppels of kleine gezinnen (met kinderen) en het balkon is beschermd tegen de felle middagzon en voorzien van tafels / stoelen. Vanaf het balkon heeft u een wijds uitzicht over de zee en Velebit, vlakbij het natuurpark en nationaal park. Het strand is zo dichtbij dat gasten vaak meerdere keren per dag naar huis / strand gaan, en 's avonds is het rustig voor een wandeling of restaurant en een sprongetje (5 min. Met de auto) naar het nabijgelegen Karlobag (meer restaurants, meer winkels, bakker, fruitwinkel, bank en Afb.). De plaats is ideaal als u wilt ontspannen in een rustige vakantie aan zee en deze wilt combineren met een reis naar Pag, Plitvice, Velebit, Zadar. . In de omgeving is het Adventure-Rizvancity Park, dat vooral populair is bij oudere kinderen en jongeren, en het berenreservaat in Kuterevo. Gasten van ons die een dagtocht maken, kunnen het Plitvice Lakes National Park bezoeken.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Tenzij anders overeengekomen, is aankomst vanaf 14.00 uur en vertrek tot 10.00 uur, zodat gasten worden begroet door een klaar en ingericht appartement. Dank u voor uw begrip! Uitzonderlijk worden reserveringen voor alle resterende data in 2020 tot 25 juni kosteloos geaccepteerd. Na 25 juni is het nodig om een vooruitbetaling van 20% te betalen als boekingsbevestiging. We verwachten dat het tegen 26 juni zeker is dat u kunt reizen en genieten van uw vakantie, In het geval dat u na 1 juli om persoonlijke redenen een van de vakantiedata annuleert in de periode van 1 juli tot 15 augustus en we andere gasten in die periode ontvangen, wordt het voorschot terugbetaald. Ik ben blij dat ik beschikbaar ben voor alle vragen, aankomst tijdens de week is mogelijk en wenselijk omdat het appartement dan langer vrij zal zijn tussen gastdiensten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Uitzonderlijk worden reserveringen voor alle resterende data in 2020 tot 25 juni kosteloos geaccepteerd. Na 25 juni is het nodig om een vooruitbetaling van 20% te betalen als boekingsbevestiging. We verwachten dat het tegen 26 juni zeker is dat u kunt reizen en genieten van uw vakantie, In het geval dat u na 1 juli om persoonlijke redenen een van de vakantiedata annuleert in de periode van 1 juli tot 15 augustus en we andere gasten in die periode ontvangen, wordt het voorschot terugbetaald. Ik ben blij dat ik beschikbaar ben voor alle vragen, aankomst tijdens de week is mogelijk en wenselijk omdat het appartement dan langer vrij zal zijn tussen gastdiensten. Wij informeren u graag hoe het appartement, aankomst / vertrek volgens covid-maatregelen worden voorbereid, wij hebben ons systeem van schoonmaak, bedlinnen, inkoop en oplevering ontwikkeld.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • winkel: 800 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 5 km
  • Apotheek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 5 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 5 km
  • Vliegveld: 100 km
  • Nationaal Park: 2 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het is mogelijk om een wasmachine te delen voor gasten die een week of langer blijven. We hebben de mogelijkheid om kleinere items (zelfs fietsen) te verwijderen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Oštra Glavica
Elizabeta Musec Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo! Ich bin Reiseführerin und Dolmetscherin für Deutsch und lebe schon seit Jahren eing en Dalmatië. Immer wieder entdecken wir hier etwas Neues und geben diese Tips gerne an die weiter gasten. Die Gäste, sterven sich vor allem Strandurlaub Wunsch haben Füssen schöne selectie van Strand auch für kleine Kinder mit warme zee. Welkom!

De advertentie Appartementen Oštra Glavica heeft 34749 keer bekeken sinds 02.04.2017.