Appartementen Villa JozefinaKarlobag - Kvarner

prijs vanaf € 30 per nacht
Beschrijving van de woning

Villa Jozefina ligt in het rustige dorpje Vissersboot in de buurt van de Adriatische snelweg aan de voet van de Velebit bergketen die zich uitstrekt langs de Velebit Kanaal. Slechts 5 km van Karlobag en 60 km van Senj Villa Jozefina biedt accommodatie in twee comfortabele appartementen, waar hun geliefden kunnen genieten van en breng een onvergetelijke zomerdagen. Elk appartement bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer, woonkamer, keuken, eetkamer, badkamer en een mooi, ruim balkon met uitzicht op de open zee. Voorzieningen zijn onder andere: airconditioning in de kamers, LCD, haardroger, PC, ingerichte keuken, magnetron, waterkoker, koelkast en gratis parkeergelegenheid. Moments in volledige schaduw van mediterrane planten die omringt Villa Josephine en geniet van de bedwelmende geuren die zich vanuit het buitenbad open haard waar u enkele van hun specialiteiten kunt bereiden. Met het geluid van krekels breng je vakantie in appartementen Villa Jozefina.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
In Villa Jozefina zal gastvrij verwelkomen en bieden u een welkomstdrankje en een mand met familie producten - vijgen jam, brandy of wijn. Gasten die vorig jaar verbleef in Villa Jozefina gratis, een weekend, bekendmaken appartement in de periode van 1. 10. tot 1. 04. De reservering van minstens 7 dagen, maakte tot 15. 05. geven een korting van 10%. Belastingen zijn inbegrepen. Wanneer reserveren is verplicht om 10% vooruit te betalen via overschrijving. Het saldo wordt betaald in contanten bij aankomst. Tijd van aankomst bij het appartement van 12 uur een vertrek van het appartement is maximaal 11 uur. Vriendelijke gastheren zijn alle dagen van rust en wees blij uw komst naar Villa Jozefina!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 4 km
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 4 km
  • Bank: 4 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 4 km
  • Treinstation: 45 km
  • Vliegveld: 95 km
  • Haven: 4 km
  • Sportactiviteiten: 4 km
  • Discotheek: 4 km
  • Casino: 45 km
  • Nationaal Park: 50 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Villa Jozefina ligt in Ribarici waar de mix van bergen en de zee lucht die manier ideale combinatie van klimaat, geschikt voor kinderen en mensen met hart- en ademhalingsproblemen maakt. Een prachtige baai met kristalheldere zee, natuurlijke zandige en rotsachtige stranden en ongerepte natuur biedt een rustige en ontspannen vakantie. Slechts 20 minuten rijden van Ribariće, biedt de noordelijke Velebit National Park bekend om de bewaarde natuurlijke diversiteit en ongerepte wildernis ervaring. Een must zijn de Plitvice meren en Paklenica. Vissersboten in de buurt van de plaats en belijden waar sprake is van een veerboot naar het eiland Pag, waar u de vele culturele bezienswaardigheden kunt bezoeken, evenals leuk om Zrće (Novalja), die gek na het feesten op het strand en een onvergetelijke avond uit biedt.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Jozefina
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Wroclaw,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2022
Dolazim ponovo

Mooie appartementen op een rustige en charmante plek. De gastheren tot uw beschikking, vriendelijk, gastvrij ... De communicatie met hen is uitstekend. In de directe omgeving diverse stranden met aanlegsteigers, restaurant, café. Ik raad ook het strand van Tihaljina aan, het eiland Pag aan de overkant van de straat en een tocht door het Paklenica National Park. Iets moois. We komen zeker nog een keer terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Zagreb ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juni 2022
Rust, Velebit en genieten

Ik verblijf voor het derde jaar op rij in Villa Jozefina. De accommodatie is erg netjes, de gastheren zijn geweldig, de plaats is klein, alsof ze zijn gemaakt voor een echte vakantie. In de buurt van het eiland Pag, de prachtige stranden van Tihaljina, en als je avontuur wilt, is het Paklenica National Park daar. Oh fantastisch. We bezochten ook Karlobag, een klein stadje op enkele minuten van Jozefina. Een prachtige kustplaats. We hadden alles wat we nodig hadden, en de likeuren en gebak van de gastvrouw zijn uitstekend.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Rybnik,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Villa Jozefina, Augustus 2017
aanbevelen

Zeer coole plek en appartementen, de eigenaren erg aardig en gastvrij, Mevrouw Jozefina maakt een heerlijke taart met vijgen en maanzaad, iedereen die komt, zal een goede witte wijn uit de plaatselijke wijnstokken en verwerkte groenten vijgen, kunt fruit direct worden gegeten van de boom die groeit in de achtertuin van bijna iedereen, olijfbomen groeien ook, super-warm klimaat, warme zee dicht bij het strand, wat wil je nog meer, hot we raden! Dariusz Michalina en Victoria.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank je :)

Lieve Familie, Heel hartelijk bedankt. :) Ik hoop je weer te zien :) Mijn beste groeten, Viktoria :)

Toon alle beoordelingen
Jozefina Skender Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, wij heten u welkom in de familiehuis-toeristische faciliteit, Villa Jozefina in Ribarica. We willen dat je de echte waarden en schoonheden van de Adriatische Zee in Villa Jozefina ervaart en een onvergetelijke vakantie doorbrengt. Vriendelijke gastheren, mooie en ingerichte appartementen met bedwelmende geuren van mediterrane kruiden staan garant voor uniek genieten.

De advertentie Appartementen Villa Jozefina heeft 46051 keer bekeken sinds 10.04.2015.