Appartement LucijaKaštela - Regio Split

prijs vanaf € 44 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Kaštela en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Welkom op de charmante en schone dvosobnan appartement. Een paar minuten van het strand, restaurants en het centrum van de stad. In de aangename sfeer van het appartement dat voldoet aan alle criteria om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Onze twee tweepersoonskamers zijn comfortabel en schoon en in hen is geschikt voor 4 personen. In het geval was je vijf, een extra bed beschikbaar is. Gasten tijdens het verblijf beschikbaar kabel-tv en Wi-Fi internet service. De keuken is ruim en schoon en heeft alle apparatuur voor het bereiden en serveren van eten en drinken, waaronder een magnetron. Het gehele appartement is beschikbaar voor uw onvergetelijke vakantie. Er is een binnenplaats in de voorkant van het appartement met tafel en stoelen. Parkeren is mogelijk en gratis.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen moet betalen 20% van het totaal. In geval van annulering aanbetaling niet worden geretourneerd.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 40 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 30 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 100 m
  • Postkantoor: 300 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Kastel Stari ligt dicht bij Trogir en Split. Vanaf hier kunt u gemakkelijk gaan op een tour van Split en Trogir. Wij zijn gevestigd in het centrum van Dalmatië en we hebben de beste startpunt om te gaan op een dagtocht naar de Plitvice meren, Krka, Dubrovnik, Mostar, blauwe grot, Hvar, of een Dalmatische eiland.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Lucija
Cvjetana Šarica Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Lucija heeft 5625 keer bekeken sinds 16.10.2015.