Appartement Mira Kaštela - Regio Split

prijs vanaf € 70 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Kaštela en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Het nieuw ingerichte appartement Mira zal u niet onverschillig laten dankzij de nieuwe en moderne stijl waarin u zich zeer comfortabel zult voelen. Elke kamer is erg ruim en bevat meer dan nodig: tweepersoonsbedden, badkamer in elke kamer, grote kasten, ruime woon- en eetkamer en keuken. U kunt genieten op het terras terwijl u ontspant met een kopje koffie of wijn of een barbecue, lunch of diner met familie of vrienden. Elke kamer heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche, het nodige beddengoed en handdoeken. De wasmachine staat in een aparte ruimte buiten het appartement. De woonkamer en eetkamer zijn erg ruim. In de woonkamer voel je je heel comfortabel tijdens het tv kijken of ontspan je gewoon dankzij de comfortabele slaapbank. De eetkamer is ingericht voor 6 personen en de keuken heeft alles voor het bereiden van maaltijden of drankjes en bestek voor 6 personen. Op het terras kan je de hele dag genieten van koffie of wijn drinken, ontbijten, lunchen of dineren of gewoon barbecueën met familie of vrienden. Parkeerplaats is gratis.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het boeken is het noodzakelijk om een aanbetaling van 20% - 30% te doen, afhankelijk van de prijs van de accommodatie en de afspraak met de gastheer. Het voorschot dient binnen 48 uur betaald te zijn, waarna u een bevestiging van de reservering en alle verdere instructies en informatie over de accommodatie ontvangt. De rest van het bedrag betaalt u contant op de dag van aankomst in het appartement. Tevens betaalt de gast bij aankomst in het appartement een borg van 50 € (contant) in geval van schade. In het geval dat er geen schade is vastgesteld, is de eigenaar verplicht om het bedrag van de borgsom op de dag van uitchecken aan de gast terug te betalen. Check in: 14:00 uur Check out: 10:00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De gast kan tot 30 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. In dat geval wordt het volledige voorschot teruggestort op de rekening van de gast. Bij terugstorting van het voorschot op een buitenlandse rekening wordt het bedrag van de terugstorting van het voorschot verminderd met het bedrag van de stortingskosten op een buitenlandse rekening, in dit geval de teruggave van het voorschot aan de gast accommodatie heeft een open bankrekening). Bij annulering binnen 30 dagen voor aankomst wordt het volledige bedrag van de aanbetaling ingehouden.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1.7 km
  • Strand: 1.7 km
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 2 km
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 1.2 km
  • Vliegveld: 5 km
Soort strand
Zand,
Extra faciliteiten
Gasten kunnen gebruik maken van alle kamers op de begane grond, inclusief het terras en parkeerplaatsen. Tijdens uw verblijf in de stad raden wij u aan om de auto te gebruiken voor uw behoeften.
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Mira
Ana Duvnjak Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Mira heeft 13227 keer bekeken sinds 11.02.2019.