Appartementen GrbaKaštela - Regio Split

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Kaštela en Regio Split!
Beschrijving van de woning

De onlangs gerenoveerde appartement, gelegen in een rustige buurt, weg van het lawaai en de auto is ideaal voor familie vakantie en ontspanning. Het appartement biedt alles wat u nodig heeft voor een onbezorgde vakantie met familie. met keuken, badkamer, TV, DVD, wi-fi, grill ... Dit appartement heeft twee balkons die een prachtig uitzicht op de baai Kastela te bieden en zijn ideaal om te ontspannen en te genieten tijdens de warme zomeravonden. Voor nog meer mooie leuke zomer overnachtingen in een luxe achtertuin met meubilair en grill waar je met het gezin vakantie nog opvallender blijven. Met al de grandeur van de appartementen kunt u genieten van de historische binnensteden: Kaštela, het UNESCO-stad Trogir (6 km) en Diocletianus Split (16km). Als u een bezoek aan de prachtige Kroatische eilanden voor u beschikbaar Seaplane Base ligt op slechts 2 km van de appartementen, die in slechts een paar minuten zal liggen op de mooiste Kroatische eilanden Brac, Hvar, Lastovo ... Wij wensen u een prachtige en plezierige vakantie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
voorschot van 20%, terwijl de rest van de betaling wordt gedaan bij de aankomst. Ideal aankomst is vanaf 13:00, terwijl de check-out en het ideale tijdstip van vertrek tot 12:00 uur. Reserveringen kunnen gemaakt worden via het nummer 0915803874
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
Extra faciliteiten
welkomstdrankje inbegrepen in de prijs, de mogelijkheid om bestellingen van traditionele gerechten uit de streek
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Grba
Josip Grbesic Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch,
Meer informatie over de verhuurder

telefoonnummer 0915803874 of 021/232157

De advertentie Appartementen Grba heeft 4270 keer bekeken sinds 09.03.2016.