Appartementen KatarinaKaštela - Regio Split

prijs vanaf € 55 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Kaštela en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Katarina Apartments in Kastel Sucurac zijn volledig ingerichte appartementen gelegen tussen Split (7 km) en Trogir (12), en de buurt zijn er de overblijfselen van de oude stad van Salona. Appartement met uitzicht op de zee en de nabijgelegen eilanden, en ligt op 15 minuten lopen naar de zee. De faciliteit is volledig uitgerust (airco, LCD, keuken met benodigde apparatuur, Wi-Fi), in het pand is een tuin met bijbehorende faciliteiten voor vakantie. Er zijn ook gratis parkeergelegenheid en vriendelijke personeel dat tot uw beschikking voor de gehele duur van het verblijf. Voor een langer verblijf zijn mogelijk kortingen. Alles wat u interesseert, voel je vrij om te vragen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Ideaal aankomsttijd is vanaf 14: 00u tot 21: 00u en vertrektijd 7:00-10:00. Betaling contant bij aankomst.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Mogelijke vervoer, georganiseerde excursies alsmede de voorbereiding van traditionele Dalmatische gerechten toeslag. Met de accommodatie die wij aanbieden en een fitnessruimte, evenals een speelplaats voor de kinderen gratis.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Katarina
Ante Šustić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Katarina heeft 2587 keer bekeken sinds 12.03.2015.