Villa Apartments DujeKaštela - Regio Split

prijs vanaf € 65 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Duje ligt op een rustige locatie in Kaštel Lukšić, in een gezinswoning. Er zijn drie appartementen in het gebouw. In het gebouw bieden de gastheren u parkeergelegenheid en tot uw beschikking staat een zwembad van 45 vierkante meter met een ruime ligweide, een barbecue en een open tuinpaviljoen, ideaal voor familiebijeenkomsten. Een grote tuin met erf biedt voldoende ruimte voor uw kinderen om te spelen. Als u de rijke geschiedenis van Dalmatische steden wilt leren kennen, zijn de appartementen gelegen tussen twee stedelijke toeristische bestemmingen, Split en Trogir. Gastvrije en hartelijke gastheren zullen hun best doen om uw verblijf nog aangenamer en mooier te maken.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De reservering wordt bevestigd door een voorschot van 30A% van de totale factuur. Aankomsttijd vanaf 14.00 uur, vertrektijd tot 10.00 uur. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot bedraagt 30% van het totaalbedrag en wordt binnen 3 dagen na het reserveringscontract betaald. Terugbetaling van het voorschot is mogelijk als de reservering 40 dagen vóór de dag van aankomst wordt geannuleerd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 600 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 800 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 100 m
  • Busstation: 300 m
  • Treinstation: 1.2 km
  • Vliegveld: 4 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje bij de prijs inbegrepen!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Villa Apartments Duje
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Torino,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Villa Apartments Duje, Juni 2015
Rustig en mooi!

Mijn vrouw en ik brachten een heerlijke week in de accommodatie van de heer Zec na het verlies van mijn hotelreservering. De appartementen zijn schoon, de tuin is mooi, de omgeving is rustig en de eigenaar is een heel lief en interessant. We raden!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het italiaans - Bekijk origineel
Kaštela,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Villa Apartments Duje, Juni 2015
Heel mooi!

De appartementen zijn op een geweldige locatie, in een mooie, rustige straat, volledige rust en stilte, allemaal dicht bij het centrum. Zeer goede uitrusting van het appartement (meubels, open haard in de binnenplaats, keuken) - allemaal van goede kwaliteit. Mooi en lachende paar verantwoordelijk voor het beheer van de appartementen. Aanbevolen!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Villa Apartments Duje, Juni 2015
Uitstekende appartement!

We hebben genoten tijdens uw verblijf! Aangenaam, comfortabel en zeer schoon appartement. Gastheren zeer vriendelijk en service. Mooi paleis - vakantie voor de ziel! Zorg ervoor dat u weer terug te komen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Marin Zec Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Onlangs gerenoveerde appartementen gelegen in een gezinswoning met een grote tuin bieden u en uw gezin een aangenaam verblijf in een rustig deel van Kaštel Lukšić. De schoonheid van Kaštela en haar historische erfgoed zullen u niet onverschillig laten. En slechts ongeveer 15 kilometer scheidt u van Split, de stad van keizer Diocletianus, en Trogir, de zogenaamde schatkamer van de kunst.

De advertentie Villa Apartments Duje heeft 6594 keer bekeken sinds 08.03.2015.