Appartement EmpireKlek - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 105 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Klek en De regio Dubrovnik!
Beschrijving van de woning

Appartement Empire biedt u bovendien luxe meubels, een uniek uitzicht vanaf drie terrassen op de zee en drie kleine eilanden in de buurt van het schiereiland Peljesac en de mogelijkheid om de specialiteiten van de Dalmatische keuken te proeven. Het is gelegen in een klein gebied van Komarna in Zuid-Dalmatië, 70 km van de echte parel van de Adriatische Zee - Dubrovnik. Komarna is een ideale plek voor zeer interessante tochten per auto en boot. Dubrovnik, prachtige plaatsen op het schiereiland Pelješac, Orebić, Korčula, oesters en mosselen proeven en uitstekende wijnen proeven in beroemde wijnhuizen. Ook heel interessant is de fotosafari in de Neretva-vallei en de herfstcollectie van mandarijnen en vijgen. Een groot voordeel is de nabijheid van de Bosnische badplaats Neum (10km), waar u veel goedkoper boodschappen kunt doen en kunt tanken dan in Kroatië. Het hele appartement is in 2019 nieuw ingericht (keuken, koelkast, meubelen, matras, wasmachine, 4K tv, ledverlichting) Het appartement is ideaal voor een groep vrienden en biedt plaats aan maximaal 9 gasten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Borg in geval van schade in het appartement 200 €. Betalingswijze. Als er meer dan 30 dagen zijn tot de aankomstdatum - 30% van de accommodatieprijs, binnen 2 dagen na ontvangst van de boekingsbevestiging en betalingsgegevens - moet 70% van de accommodatieprijs uiterlijk 29 dagen voor aankomst worden betaald. er zijn minder dan 30 dagen tot de aankomstdatum: - 100% van de accommodatieprijs, binnen 2 dagen na ontvangst van de boekingsbevestiging en betalingsgegevens. Indien wij geen bevestiging van betaling van het voorschot, de tweede termijn of het volledige bedrag ontvangen binnen de termijn waarin wij deze hadden moeten ontvangen, wordt de reservering automatisch geannuleerd, tenzij anders overeengekomen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij annulering van de bevestigde reservering worden de volgende kosten in rekening gebracht: - bij annulering tot 30 dagen voor aanvang van de dienstverlening wordt 30% van de totale reserveringsprijs in rekening gebracht - bij annulering van 29 tot 14 dagen voor aanvang van de service, 75% van de totale reserveringsprijs - bij annulering 13 - 0 dagen voor aanvang van de service en / of als de gast niet komt opdagen bij de geboekte accommodatie, wordt 100% van de reserveringsprijs in rekening gebracht. Terugbetaald geld in geval van annulering (verschil tussen annuleringskosten en betaling voor accommodatie), wordt verminderd met de kosten van overschrijving op uw rekening. Inchecken is mogelijk vanaf 14.00 uur en uitchecken tot 10.00 uur, tenzij anders overeengekomen met de eigenaar.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 40 m
  • Strand: 40 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 40 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 7 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 8 km
  • Busstation: 22 km
  • Treinstation: 22 km
  • Vliegveld: 95 km
  • Haven: 18 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 22 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Een nieuw restaurant met een loungebar "The Bridge" is geopend net boven het strand beneden. Op het privéterras op minder dan 100 meter van het huis kunt u lokale Dalmatische specialiteiten rechtstreeks bij de gastheren bestellen en zo de charme van de lokale sfeer leren kennen. U kunt direct eten bestellen op het terras van uw appartement. Een kinderspeelplaats bevindt zich op 200 m van het appartement.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Empire
Ladislav Skácal Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Tsjechisch, Slowaakse, Sloveens,
De advertentie Appartement Empire heeft 8535 keer bekeken sinds 09.04.2021.