Appartementen HarmoniaKonavle - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 130 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Konavle en De regio Dubrovnik!
Beschrijving van de woning

Volledig uitgerust en moderne appartementen in een rustig deel van Konavle. Het huis is gelegen in Cilipi niet meer dan 25 minuten rijden van Dubrovnik en 10 minuten van het vissersdorp van Cavtat. De locatie is omgeven door een bos van cipressen en pijnbomen, en aan het zicht onttrokken is gelegen in het hart van de natuur. Ideale vakantie voor gezinnen met kinderen en ouderen. Appartementen van 55-85m2 aangeboden: een kamer met dubbel bed, woonkamer met een bank en een extra bed, airconditioning, en een volledig uitgeruste keuken, eetkamer en luxe badkamers. Als onderdeel van een groter appartement heeft een groot balkon met uitzicht op de ongerepte bosrijke omgeving. Achter het huis, in de vrede van cipres, is er een groot zwembad met een terras en zonnedek - waar u kunt genieten van de zon en de geluiden van de natuur. In de verte, zijn er ongerepte Konavle rotsen - die op verschillende locaties laten u genieten van de kristalheldere Adriatische Zee, en voor degenen die graag lange wandelingen - rond het aanbieden van educatieve bospaden en de romantiek van het oude dorp. Welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling bij aankomst het volledige bedrag; of Fig reserveringen - is nodig om 30% van de totale kosten te betalen (stronacija accommodatie met restitutie - mogelijk tot 15 dagen voor aankomst)
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1 km
  • Strand: 1 km
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Tankstation: 2 km
  • Vliegveld: 3 km
  • Sportactiviteiten: 3 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Harmonia
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Žiar nad Hronom,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Harmonia, Juli 2015
HEEL GOED!

Marija is erg aardig en behulpzaam persoon. Ze kan spreken 2 of 3 talen. Groot, mooi huis met een mooi, schoon zwembad. Stille omgeving en prachtige hemel blauwe zee. De appartementen zijn luxe met airconditioning en wifi en Marija is zeer groot pluspunt voor je mooie vakantie :).

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
bieden voor Magda

Dear Magda en famillie, dank u voor een leuke comment.It genoegen bee werd vier dagen met u allen! Met vriendelijke groet van Maria!

Prievidza,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Harmonia, Juli 2015
De meest zorgzame huishoudster in alle Kroatië

We gaan naar Kroatië voor 12 jaar, maar ik heb nog nooit ontmoet met zo'n houding. Een betekenen een perfecte één! Eerste nacht kwamen we, we hadden een diner geserveerd in frigde voor zowel gezinnen. Het huis is groot en geopend, zodat doet het zwembad. Alles is zo nieuw en luxueus. Marija was en is erg vriendelijk en gul persoon. U kunt zelfs spelen op de piano in het midden van de nacht! : D (dat is in het appartement).

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
boodschap voor Monika

Wat een leuke ding !! Ik ben zo trots en happy.Meny kussen om alle you.Rgds, Marija!

Marija Stojanovic Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo, ik ben Mary! Ik woon in het mooie dorp Cilipi nabij Dubrovnik. Voor de eerste keer dit jaar, mijn huis is open voor gasten die willen genieten van de rust, groen en rustig. Villa Harmonia verwelkomt u, en ik zal ons best doen om uw vakantie nog aangenamer te maken.

De advertentie Appartementen Harmonia heeft 8069 keer bekeken sinds 22.06.2015.