Appartement FamilyMakarska - Regio Split

prijs vanaf € 120 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Makarska en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Het object Family Apartment Green met uitzicht op zee en gratis parkeergelegenheid ligt op 50 meter van het strand in Makarska, op 300 meter van het strand Ratac en op 650 meter van het strand Sv. Pieter. Er is een eigen parkeerplaats binnen het gebouw. De faciliteit is voorzien van airconditioning en heeft gratis WiFi en een flatscreen-tv. Het appartement omvat een woonkamer, eetkamer, volledig uitgeruste keuken, 2 slaapkamers, 1 badkamer, balkon met uitzicht op zee, reserve beddengoed, handdoeken. Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de andere slaapkamer heeft twee aparte bedden. In de woonkamer staat een comfortabele slaapbank voor twee personen. Het appartement is gelegen nabij populaire bezienswaardigheden, zoals het centrale busstation van de stad, de vuurtoren van St. Petar en de stadshavens in Makarska. De dichtstbijzijnde luchthaven is Split, op 75 km van Family Apartment Green, met uitzicht op zee en gratis parkeergelegenheid.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
U dient bij aankomst in het appartement te betalen. Uitchecken van gasten is tot 10:00 uur. Gasten kunnen inchecken vanaf 14:00 uur. Gasten worden verzocht om van tevoren rechtstreeks contact op te nemen met de gastheer en hem te informeren over de verwachte aankomsttijd.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 40 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 40 m
  • Busstation: 700 m
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Family
Vinko Zeleničić
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Family heeft 2719 keer bekeken sinds 03.04.2023.