Appartement KlaraMakarska - Regio Split

prijs vanaf € 150 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig en modern ingericht appartement in een rustig deel van de stad. Het bevindt zich op de tweede verdieping. Het bestaat uit 3 slaapkamers (2 bedden van 160x200 en 1 bed van 180x200), 2 badkamers (1x douche, 1x badkuip), ruime woonkamer met eetkamer, ingerichte keuken en 2 balkons. Het appartement ligt op 5 minuten lopen van het stadscentrum en restaurants, en op 10 minuten lopen van het strand en het busstation.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De aanbetaling bedraagt 30% van de totaalprijs van het arrangement en wordt op onze bankrekening gestort. Het saldo tot de volledige prijs van het overeengekomen arrangement wordt bij aankomst in het appartement betaald. Het is niet nodig om de verblijfsbelasting, de kosten voor elektriciteit en water, wifi en parkeren te betalen. Bij een langer verblijf wordt het beddengoed elke 7 dagen verschoond en de handdoeken indien nodig vaker. Inchecken: 15:00 uur Uitchecken: 10:00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij annulering van de reservering 60 of meer dagen vóór de geplande aankomst, restitueren wij het gehele bedrag van het voorschot minus bankkosten aan de gast. Annulering 30 tot 59 dagen voor de geplande aankomst houden wij 50% van het betaalde bedrag in, en bij annulering van de reservering binnen 30 dagen behouden wij het gehele bedrag betaald.
Afstand vanaf de woning
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 300 m
  • Busstation: 500 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Er is gratis WiFi en parkeergelegenheid in het appartement. Uitgeruste keuken (vaatwasser, oven, waterkoker, filterkoffiezetapparaat,...).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Klara
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Vladimir Pavlinović
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Klara heeft 762 keer bekeken sinds 11.02.2024.