Appartement MariposaMakarska - Regio Split

prijs vanaf € 90 per nacht
Beschrijving van de woning

Op de 4e (hoogste) verdieping van een nieuw gebouwd pand met lift in een rustige gezinsbuurt bevindt zich een zuidgericht nieuw gerenoveerd appartement van 83 m2 met een grote woonkamer en complete keuken (koelkast, vriezer, magnetron, vaatwasser, oven , kachel), 3 slaapkamers waarvan 2 met een tweepersoonsbed (160x200) en de derde met een eenpersoonsbed (90x200) en een bank die als extra bed kan dienen, en er is nog een tv en PlayStation 4 omdat deze kamer is ontworpen als extra woonkamer. Elke kamer heeft airconditioning (4 in totaal). Het appartement heeft 2 badkamers met douches, wasmachine / droger, strijkijzer, föhn, kluis. Beddengoed en handdoeken van satijnkatoen zijn aanwezig. Op het ruime balkon van 13m2 staat een extra eettafel voor 6 personen en een hangende fauteuil om te genieten van het uitzicht op de zee en de eilanden Brac en Hvar. Er zijn 2 parkeerplaatsen: 1 voor het gebouw en 1 in de garage van het gebouw. Alles in het appartement is nieuw, van hoge kwaliteit en zorgvuldig gekozen voor het maximale comfort van onze gasten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het voorschot wordt voor 2 nachten op de bankrekening gestort. Betaling voor de rest van het verblijf bij aankomst. Na ontvangst van de aanbetaling sturen wij een boekingsbevestiging (voucher). Aankomsttijd bij het appartement is vanaf 14.00 uur en vertrek tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 10 m
  • Restaurant: 300 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 900 m
  • Postkantoor: 900 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 700 m
  • Vliegveld: 75 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Mariposa
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Makarska,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A5+1, Augustus 2021
Idylle

Ik raad het absoluut aan. Het appartement is goed uitgerust, schoon en netjes, modern, airconditioning in elke kamer, allemaal identiek als op de foto's. De eigenaar is buitengewoon aardig en sympathiek, ze hebben haar maar één keer gezien en gehoord toen ze het beddengoed kwam verschonen. Het uitzicht vanaf het balkon is prachtig. 2 parkeerplaatsen, winkel op enkele meters afstand. Ik kom zeker nog een paar keer terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Ivana Pavlinović Bajlo Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Mariposa heeft 13140 keer bekeken sinds 07.01.2021.