Appartementen MistralMakarska - Regio Split

prijs vanaf € 60 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Makarska en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Onze appartementen zijn gelegen in het hart van de stad Makarska, op 150 meter van het belangrijkste stadsstrand. Het strand is een geweldige optie voor gezinnen met kinderen, het is vol schaduw en je bent er in slechts een paar minuten. Alle units zijn uitgerust voor een aangenaam en zorgeloos verblijf, met alle benodigde inboedel. De appartementen zijn voorzien van airconditioning, hebben een keuken en een balkon waar u uw ochtendkoffie kunt drinken. U kunt het stadscentrum bereiken via een ontspannen wandeling langs de kust, waar tal van restaurants en cafés te vinden zijn. Alles is dichtbij, dus wanneer u uw auto op onze parkeerplaats parkeert, hoeft u deze niet meer te verplaatsen. Als u tijdens uw verblijf verzoeken heeft, staan de gastheren altijd tot uw beschikking!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Nadat we overeenstemming hebben bereikt over de datum van uw reservering, sturen we u de rekeninggegevens voor het voorschot. U betaalt de rest van het geld als u bij het appartement aankomt (contant - geen kaartbetaling). Komt u met de auto, dan dient u een parkeerplaats te reserveren! Toegang tot het appartement is mogelijk na 14.30 uur. Vertrek is tot 10:00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot wordt niet gerestitueerd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 30 m
  • Busstation: 200 m
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mistral
Žan Kurtović
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Mistral heeft 10405 keer bekeken sinds 12.03.2023.