Vakantiehuis FilipčićŠolta Maslinica - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 80 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Šolta Maslinica en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Breng het hele gezin naar deze geweldige accommodatie met veel ruimte voor entertainment. We zijn gevestigd in een rustige buurt, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot restaurants, stranden en cafés, evenals de broodnodige rust tijdens uw vakantie. Genieten! De appartementen hebben een kamer met twee bedden en een woonkamer met een bank die kan worden omgebouwd tot een bed. De keuken heeft alle benodigde apparatuur om maaltijden te bereiden en het grote terras in de schaduw biedt een geweldige ruimte om buiten te eten en te ontspannen. Extra voor Appartement C: Het appartement heeft een kamer met twee bedden en twee grote woonkamers met banken die kunnen worden omgebouwd tot bedden. Er zijn twee badkamers beschikbaar. De keuken heeft alle benodigde apparatuur om maaltijden te bereiden en het grote terras in de schaduw biedt een geweldige ruimte om buiten te eten en te ontspannen. En het uitzicht vanaf het balkon is onbeschrijfelijk

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het strand ligt op 100 m afstand, alle stranden liggen op ca. 100 meter afstand omdat het allemaal privéstranden zijn, wanneer je een strand kiest ben je waarschijnlijk alleen op het strand. De winkel bevindt zich in het centrum van de stad, op ongeveer 15 minuten lopen. De veerdienst Split-Rogač is de hele dag beschikbaar en vanaf Rogač is het 10 minuten rijden naar het appartement, maar wanneer u bij het appartement bent, hoeft u geen auto meer te besturen, want u kunt alles te voet doen , eventueel als u andere plaatsen op het eiland wilt bezoeken.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 1.5 km
  • Restaurant: 100 m
  • Haven: 1 km
Soort strand
Zand, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Gasten kunnen gebruik maken van het gehele appartement; kamer, woonkamer, eetkamer, badkamer en keuken. Er is een eigen ingang naar het appartement.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Filipčić
Josip Radičević
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Vakantiehuis Filipčić heeft 3169 keer bekeken sinds 10.03.2023.