Appartementen GoranMimice - Regio Split

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Mimice en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Mooi appartement, voorzien in een rustig deel Mimica, met uitzicht op de more.Objekt ligt op 5 minuten lopen naar het strand. Het appartement heeft twee slaapkamers, badkamer, keuken en eetkamer met een balkon met een prachtig uitzicht op de zee. Bij de ingang is open terras waar de rust boeken lezen, ontbijten of gewoon genieten van het prachtige uitzicht dat zich uitstrekt naar de eilanden en de zee. Mimice is een kleine toeristische badplaats, ideaal voor familie odmor.S de ene kant is de zee, aan de andere kant van de bergen, kunt u een actieve vakantie combineren met rust en liggend op de zuiverste kusten van Dalmatië.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Hoe om geld, creditcards betalen. 25% aanbetaling vereist op reservering. Tijd aankomsten: 16h Vertrektijd: 10h
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Centrum: 700 m
  • Restaurant: 50 m
  • Apotheek: 10 km
  • Postkantoor: 600 m
  • Busstation: 10 km
  • Vliegveld: 55 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De eigenaar organiseert reizen over zee (het schip) naar de nabijgelegen eilanden (Brac, Hvar, Vis ...), uitstapjes naar Dubrovnik, Split, Trogir met deskundige begeleiding. Ook georganiseerde excursies naar de nationale parken Krka, Plitvice Meren, Medjugorje en dergelijke. Neem contact met ons met vertrouwen, zal u een heerlijke vakantie beleven op onze Middellandse Zee. De mogelijkheid van georganiseerde ontbijt, diners en meer met de vorige aankondiging. Verhuur bestelwagens, auto's, scooters en boten. Transfer van de luchthaven en vice versa. Opties georganiseerd ontbijt, diner, grill en andere waardepapieren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Goran
Dajana Gradištanac Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
De advertentie Appartementen Goran heeft 7338 keer bekeken sinds 01.02.2015.