Appartementen MaraMimice - Regio Split

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments MARA ligt in Medići, een klein Dalmatisch stadje met een toeristische traditie die bekend staat om zijn prachtige kiezelstranden. Medias zijn een ideale bestemming voor diegenen die willen ontsnappen aan het stadslawaai en rust willen vinden in de natuur en de schoonheid van de zee die typerend is voor slechts kleine visplaatsen in Dalmatië. De dichtstbijzijnde grotere stad is Omiš (10 km), die veel inhoud biedt voor een actieve vakantie. Split ligt op een afstand van 35 km en Marakrska op 26 km. Appartementen MARA bevinden zich in een vrijstaand huis (3 verdiepingen). Appartement A1 bevindt zich op de begane grond, terwijl appartement A2 zich op de eerste verdieping van het huis bevindt. Beide appartementen hebben een eigen parkeerplaats en een terras.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomsttijd: 13u Vertrektijd: 10 uur Betaling via contante transacties (contant of in contanten). We ontvangen geen creditcards.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 10 km
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 10 km
  • Apotheek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 10 km
  • Treinstation: 35 km
  • Vliegveld: 40 km
  • Haven: 35 km
  • Sportactiviteiten: 10 km
  • Discotheek: 10 km
  • Casino: 35 km
  • Nationaal Park: 10 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Veel fruit of wijn verrassingen voor terugkerende gasten (fruitschaal of een fles Kroatische wijn voor terugkerende gasten).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mara
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Rybnik ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6, Juli 2023
ik raad aan

We waren in augustus 2023 in het 4+2 appartement en we raden het ten zeerste aan. Het appartement is schoon, de keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt, vanaf het terras is er een prachtig uitzicht op de zee en het eiland Brac. In de omgeving is er een winkel, pizzeria, restaurant en pub. Het strand ligt op korte afstand van het appartement. Wij hebben dus in één woord een geweldige vakantie gehad daar, het was prachtig!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Kropa,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Vakantie

We zijn net klaar met ons verblijf in appartement Mara in Medici. Het appartement is zeer netjes ingericht. Het heeft voldoende keukengerei en apparaten (groot genoeg koelkast met kist, gasfornuis, magnetron). De airconditioner koelt ook effectief de kamers. Bovenal is het appartement erg schoon en zijn de gastheren erg vriendelijk en behulpzaam. Mara, Svetlana en Nina, bedankt voor jullie vriendelijkheid en moeite om ons verblijf hier tot een zeer aangename herinnering te maken. Ik raad iedereen ten zeerste aan om deze plek en het appartement te bezoeken. Het is zeker een plek om naar terug te keren.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Zgierz,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6, Juli 2021
Fantastische plek, terras met prachtig uitzicht op de zee en het eiland Brac.

Apartments Mara is een heerlijke plek voor een vakantie in Kroatië. We verbleven in appartement A6 Prachtig uitzicht vanaf het terras, ruime kamers, effectieve airconditioning, zeer goed uitgeruste keuken, schoon en comfortabel, snelle wi-fi, handdoekensets - kortom, alles wat je nodig hebt. Alles zoals beschreven en foto's. De gastvrouw Marina, erg aardig en gastvrij, wacht in de koelkast op ons Kroatische specialiteiten wijn, bier en koude Jamnica. Honden zijn welkom!!! Wij waren met een kleine teckel, het terrein was omheind met een afsluitbaar hek. Het is iets verder naar het strand dan 100m, maar goed... Het strand is mooi met kleine kiezels en kristalhelder water en buien, het andere wat verder met een beetje grind, wilder. Er zijn twee bars op het strand waar alcohol voor volwassenen, ijs en snacks worden geserveerd. We bevelen "Apartmani Mara" graag aan, als u een fantastische vakantie wilt en op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen, weg van de drukte, dan is dit de plek voor u.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank je :)

Beste Joanna, bedankt voor je mooie recensie. Ik ben blij te horen dat je genoten hebt van je verblijf in Medići en Apartments Mara :)! Er is niets meer de moeite waard om te lezen, maar dat gasten ten volle genoten van ons huis, dus bedankt! Het was een genoegen om u als onze gasten te hebben en ik hoop u in de toekomst weer te zien :)! Het beste van Medici, Marina

Marina Drmac Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

De eigenaar van het appartement in de Medici, maar ik woon en werk in Zagreb. De Medici summering van zijn vroege jeugd, toen mijn grootouders bouwde het huis. Voor mij is de meest perfecte Medici oase van vrede en rust, omdat je dit allemaal gretig nodigen u uit om te Medica komen en onze gasten. Ik ben er zeker van dat deze kleine plaats en je krijgt aan het hart :).

De advertentie Appartementen Mara heeft 64660 keer bekeken sinds 09.06.2015.