Appartementen Villa NoaMimice - Regio Split

prijs vanaf € 70 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Mimice en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Villa Noa ligt aan de westkant van de stad Mimice, met een prachtig panoramisch uitzicht op Mimice, de Makarska Riviera, de berg Biokovo en het eiland Brač. Het huis is omgeven door dennenbos en olijfbomen, met slechts twee buren. Een ideale plek voor een rustig en ontspannen verblijf, met een perfecte ervaring van Dalmatië. Echt een plek waar de berg de zee ontmoet. De appartementen zijn modern ingericht en volledig uitgerust om u een zo comfortabel mogelijk verblijf te bieden. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning, uitzicht op zee, een ruim terras of tuin en een eigen parkeerplaats.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inchecken: vanaf 14.00 uur Uitchecken: tot 9.00 uur Betaling: contante betaling bij aankomst. Om de reservering te bevestigen, is het noodzakelijk om een aanbetaling te doen van EUR 180,00.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Annulering van de reservering met restitutie van het voorschot is mogelijk tot 60 dagen voor de verwachte aankomstdatum. Bij annulering binnen een termijn van 60 dagen voor de verwachte aankomstdatum behouden wij het volledige bedrag van het voorschot in.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Appartement 2+2 - ID: 73216 is uitgerust met een verwarmde hot tub voor 5 personen. Het gebruik van het hydromassagebad is bij de prijs van de nacht inbegrepen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Noa
Zeljana Mimica Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Pools,
De advertentie Appartementen Villa Noa heeft 8842 keer bekeken sinds 01.08.2022.