Appartement Grljević Mlini - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Mlini en De regio Dubrovnik!
Beschrijving van de woning

Guest House Grljević is gelegen in een rustige en mooie plaats Mlini. Mlini ligt op slechts 7 km van het historische centrum van Dubrovnik en 10 km van de luchthaven. Prachtige stranden omgeven door eeuwenoude dennenbossen liggen op slechts 5 minuten lopen van de appartementen. In de buurt van de accommodatie is alles wat u nodig heeft voor een goede en kwaliteitsvolle vakantie: busstation, winkel, bakker, benzinestation, kliniek, postkantoor, winkelcentrum, vele cafés en restaurants. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning, hebben een prachtig uitzicht op zee, parking, satelliet-tv, wifi. Voor overige informatie staan wij tot uw beschikking.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Bij het boeken dienen gasten een voorschot van 30% van het totale bedrag te betalen, en de rest wordt betaald bij het betreden van de accommodatie. De aanbetaling wordt terugbetaald als de reservering 30 of meer dagen na de geplande aankomst in de accommodatie wordt geannuleerd. Als de reservering binnen een periode van minder dan 30 dagen wordt geannuleerd, wordt het voorschot niet terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 600 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 50 m
  • Vliegveld: 10 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De hele familie Grljević staat tot uw beschikking tijdens uw verblijf. We staan tot uw beschikking om plaatsen en evenementen aan te bevelen die u bij ons of in de buurt kunt bezoeken. Ook bieden wij op afspraak de mogelijkheid om bootverhuur, boottochten, vissen, georganiseerde reizen en meer te regelen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Grljević
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Slavonski Brod,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2021
Te tevreden

Als gezin van vier verbleven we een week bij de familie Grljević. Alle lof voor de accommodatie, de netheid, de uitrusting van het appartement, de nabijheid van het strand, de onopvallende en uiterst gastvrije gastheren. Van ons is de beoordeling 10/10 en we zijn zeker van plan om terug te komen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Lorena Grljević Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Tsjechisch,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo, mijn naam is Lorena. Mijn moeder Ksenija en ik zijn eigenaar van het appartement in het pension Grljević. Mijn moeder zal je meestal begroeten. Ze werkt al 20 jaar in het toerisme. We zijn erg gastvrij en behulpzaam tegenover onze gasten en het zal ons een eer zijn u te begroeten. Voel je vrij om contact met ons op te nemen!

De advertentie Appartement Grljević heeft 22837 keer bekeken sinds 03.03.2020.