Appartementen 45 Pag Novalja - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pag Novalja en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

De appartementen bevinden zich in een appartementencomplex met twee verdiepingen in een rustig familieoord van Gajac, in de buurt van Novalja op het eiland Pag. Het gebouw ligt op ongeveer 80-100 m van het kiezelstrand en op ongeveer 200 m van alle andere voorzieningen voor een aangename vakantie. Appartement nee. 45 voor 4 personen bevindt zich op de begane grond met aparte ingang. Het bestaat uit een hal, 1. slaapkamer-bed voor twee personen 160x190cm, keuken uitgerust met fornuis, koelkast en magnetron en directe toegang tot het terras, 2e slaapkamer verbonden met de keuken en directe toegang tot het terras-bed voor twee personen 140x190cm, badkamer met toilet, 2. toilet met wasmachine, groot terras van 14m2 met een prachtig uitzicht op zee op het westen. Appartement nee. 23 voor twee personen bevindt zich op de begane grond. Het bestaat uit een slaapkamer-groot bed voor twee personen 160x200cm, een mini-keuken uitgerust met een fornuis, koelkast en magnetron, en een mooie overgroeid bloem bedekt met een terras in de schaduw van het zwart en de geur van cipressen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling en reservering alleen via overschrijving. De reservering wordt bevestigd door het betalen van 50% van de accommodatieprijs en het resterende bedrag 7 dagen voor aankomst. Een korter verblijf is ook mogelijk op aanvraag. Bij een verblijf korter dan 4 nachten wordt de prijs met 30% verhoogd. . In het geval van annulering van de reservering, wordt het bedrag van 50% niet terugbetaald en wordt in geval van vroegtijdig vertrek een volledige prijs in rekening gebracht. Het appartement is gratis op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur en op de dag van vertrek vertrekt tot 10.00 uur of op afspraak. Er zijn twee fietsen beschikbaar tegen een vergoeding. Bij aankomst is een aanbetaling van 100 € vereist en hetzelfde wordt terugbetaald als er geen schade aan het appartement is. Schoonmaakkosten per appartement: klein 30 €, groot 50 €.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 1.8 km
  • Apotheek: 1.9 km
  • Bank: 4 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 1.6 km
  • Busstation: 2 km
  • Vliegveld: 80 km
  • Haven: 9 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 1.9 km
  • Nationaal Park: 80 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De appartementen zijn ingericht in mediterrane stijl. Inbegrepen in de huurprijs zijn de airconditioning, parkeren voor het appartement, beddengoed en handdoeken voor een voldoende aantal gasten, onbeperkt internet (Wi-Fi), toeristenbelasting. In het appartement tuin geen. 23 is beschikbaar barbecue. In appartement nr. 45 één hond mag halverwege de rit met een overeengekomen vergoeding betalen. Er is een promenade en een paar cafés aan het strand in Gajce, en voor kinderen en recreanten is er een kinder-, basketbal- en volleybalveld, sporthallen en een apart strand voor de honden. Ook in het dorp zijn er winkels, bakkerijen, fruitwinkels en een paar restaurants. In de stad Novalja (op ongeveer 4 km afstand) is het mogelijk om fietsen te huren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen 45
Jasminka Belužić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik breng vaak actieve tijd door in Gajce. We genieten van zwemmen en zonnebaden. Ik hoop dat u zult genieten van de schoonheid van onze plaats en de omgeving, die de charme van de bijzonderheid van de natuur biedt, niet alleen in de heldere zee maar ook intact in het prachtige karstlandschap, zowel in de zomer als in de zomer, in de lente en de herfst. We kijken uit naar uw komst.

De advertentie Appartementen 45 heeft 8605 keer bekeken sinds 08.03.2019.