Appartement AdrianOmiš - Regio Split

prijs vanaf € 86 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Omiš en Regio Split!
Beschrijving van de woning

ADRIAN is het enige appartement in de hele faciliteit dat u volledige privacy garandeert - geen afleiding van andere gasten! Het is modern ingericht, voorzien van airconditioning, comfortabel en ruim, met alle huishoudelijke apparaten, heeft stabiele WiFi en ligt in een rustige straat in het NW-deel van Omiš. Het bestaat uit een groot appartement op de 1e verdieping met een aparte ingang vanaf de straat via een tuin met geurende kruiden, en heeft een afgesloten garage op de begane grond met toegang tot de straat. In het noorden is een beboste berg, in het oosten is een ruim terras (25m2) met een overkapping ideaal om te genieten van een grote barbecue, terwijl in het zuiden een groot balkon (16m2) is geschikt om te zonnebaden of 's avonds te ontspannen in comfortabele ligstoelen of op een schommel met uitzicht op het stadscentrum, de rivier de Cetin en de zee. Het appartement heeft 2 badkamers en 2 ruime kamers, een keuken en een aparte woonkamer. Omiš is niet groot, dus u kunt alles gemakkelijk te voet doen: bakkerijen, banken, winkels, cafés liggen op ongeveer 5 minuten lopen en in 10 minuten lopen bereikt u het stadscentrum met vele restaurants en de grote zandstrand "Punta" is daar gelegen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Toeristenbelasting en alle belastingen zijn inbegrepen in de prijs van de accommodatie. De prijs per nacht is hetzelfde voor elk aantal personen in het appartement - de maximale capaciteit is 5 personen (4+1). De noordelijke kamer biedt plaats aan 2 personen op een groot tweepersoonsbed (180x200), de zuidelijke kamer biedt plaats aan 1 persoon elk op 2 eenpersoonsbedden (90x200) + 1 persoon op een extra bed (een slaapbank: op verzoek van de gast kan worden geplaatst in de zuidelijke kamer of woonkamer). Kinderen zijn inbegrepen in het totaal aantal personen. Een bed voor baby's tot 2 jaar is op aanvraag gratis beschikbaar. Om de reservering te garanderen, is het noodzakelijk om 20% van de volledige prijs in EUR vooruit te betalen als voorschot rechtstreeks aan de eigenaar van de accommodatie via bankoverschrijving (internetbankieren), en de resterende 80% in contanten (EUR ) bij aankomst in de wooneenheid. De receptie is van 16:00 - 23:00 uur. Op de laatste dag van het verblijf is de gast verplicht de accommodatie voor 10.00 uur te verlaten. Betaalwijzen: overschrijving (internetbankieren) en contant (bij aankomst).
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het bedrag van het voorschot wordt niet terugbetaald indien de annulering van de reservering heeft plaatsgevonden binnen een periode van 30 dagen voor de dag van aankomst. In geval van annulering van de reservering voor deze periode, wordt het bedrag van het voorschot volledig terugbetaald door betaling via banktransactie.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 800 m
  • Strand: 800 m
  • Centrum: 600 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 700 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 100 m
  • Treinstation: 25 km
  • Vliegveld: 30 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Bij aankomst staat er een welkomstdrankje voor u klaar in de koelkast, zodat u na de reis heerlijk kunt bijkomen. Airconditioning, barbecue, internet, kluis, kinderbedje (op aanvraag) en garage zijn bij de accommodatieprijs inbegrepen. WiFi is snel en stabiel in het gebouw, maar ook buiten op het terras en balkon. De grote tv in de woonkamer biedt het plezier om NETFLIX-filmprogramma's in uw eigen taal te bekijken. Apparaten zijn compleet: Nescafe DolceGusto-koffiezetapparaat, filterkoffiezetapparaat, tosti-ijzer, blender, waterkoker, magnetron en klassieke oven, kookplaat, haardroger, strijkijzer, vaatwasser en wasmachine. De omliggende bergen staan vol met gemarkeerde wandelpaden, en de rivier de Cetina biedt de mogelijkheid tot varen, adrenalineraften en tokkelen, terwijl er elke dag boottochten naar het eiland Brač over zee mogelijk zijn. Brochures over deze activiteiten in verschillende talen zijn beschikbaar in de faciliteit. U kunt op eigen gelegenheid een bus of auto nemen naar Split (25 km) of Makarska (35 km).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Adrian
Julijana Madunić Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

We stelden ons ons appartement "Adrian" voor als een ruime, charmante en modern uitgeruste accommodatie in een rustig deel van de stad Omiš, die volledige privacy biedt aan zijn gasten. Geachte gasten, wij nodigen u van harte uit om te komen ontspannen en te genieten van de geneugten van de zomer. We zijn hier voor jou!

De advertentie Appartement Adrian heeft 5271 keer bekeken sinds 18.11.2022.