Appartement MendyOmiš - Regio Split

prijs vanaf € 60 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Omiš en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Ruim appartement met 2 badkamers en 2 slaapkamers, in een privé, afgelegen huis. Het heeft een ruime tuin met zitmeubelen. Vanaf de tuin kunt u een stenen huis binnengaan met een barbecue en een vijver. Het appartement heeft een directe toegangsweg, zodat u snel naar alle nabijgelegen bestemmingen kunt gaan. De faciliteit ligt op 7 minuten lopen naar twee stranden en het centrum met zijn vele cafés en winkels. Een kamer heeft een tweepersoonsbed; de andere heeft drie eenpersoonsbedden. Babybedje is inbegrepen. Een eetkamer voor 7 personen met een goed uitgeruste keuken met alle apparatuur en keukengerei, heeft een tv en een dvd-speler. De woonkamer heeft twee banken (130 cm bed), kledingkast en een bureau. Ook TV en SAT-ontvanger. Het appartement is voorzien van airconditioning met twee klimaten en beschikt over gratis Wi-Fi. Er zijn ook twee badkamers en een veranda met een vakantieset. Zonneterras. Safe. Wassen. Gratis parkeren.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling contant bij aankomst volledig. Ideale aankomsttijd van 15 uur en vertrek tot 10 uur. Borg is 100 euro, die bij teruggave en inspectie van het appartement volledig wordt terugbetaald als alles in orde is. Vooruitbetaling voor reservering is 30% van de totale overnachtingen op de acceptgiro ​​van de eigenaar. Een verblijf van minder dan 3 nachten is 30% duurder.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 600 m
  • Centrum: 600 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 600 m
  • Dokter: 700 m
  • Apotheek: 700 m
  • Bank: 700 m
  • Postkantoor: 700 m
  • Tankstation: 1.2 km
  • Busstation: 20 m
  • Treinstation: 10 km
  • Vliegveld: 10 km
  • Haven: 1 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Discotheek: 10 km
  • Casino: 6 km
  • Nationaal Park: 40 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Een welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen. Op uw verzoek kunnen we vervoer, excursies, raften op Cetina regelen tegen een toeslag. Als er een ongeluk gebeurt, bellen we voor noodhulp. Wij bieden veiligheid voor uw waardevolle spullen in de kluis. U kunt vrij genieten van barbecues en taarten, met behulp van de rookvrije keuken. We zullen u graag vertellen waar u goed zelfgemaakt eten kunt krijgen en waar u koffie kunt drinken en excursies en interessante dingen kunt aanbevelen. De host bevindt zich op de verdieping erboven, je kunt altijd contact opnemen met een vraag en je hebt ook een telefoonnummer van een mobiele telefoon. Voor uw behoeften zullen we Taxi en Rent a Car bellen. We bieden u graag een bezoek aan de schelpdierkwekerij waar u mosselen tegen lage prijzen kunt kopen. Als u de omgeving wilt verkennen met de fiets, organiseren wij een huurfiets voor u.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Mendy
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 11 reacties
Samobor,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Mendy, Juni 2018
Zeer tevreden

We zijn erg blij met de gastheren. Zeer vriendelijke en gastvrije mensen. Volledige hulp en nuttige tips. Ze maakten ons verblijf in het appartement gemakkelijker. Het appartement is zeer comfortabel en ruim. Zeer netjes !!! Ruime tuin voor diner en gesprek. Uitstekende wifi. We voelden ons comfortabel en ontspannen, alsof we thuis waren. Ik raad het zeker aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Koprivnica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Mendy, Juli 2017
Verblijf van 2017/10/05

Vriendelijke gastheren en prachtige ambiance. Rust voor de ziel, geest en lichaam. We raden aan iedereen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Mendy, Juni 2017
onze aanbevelingen

Het appartement is netjes, nieuw en modern. De gastheren zijn erg aardig en tot uw dienst. Land prachtig. Zeer leuke vakantie! We hebben genoten en hebben onze aanbevelingen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Magdalena Marinčić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben een huisvrouw, gepensioneerde. Ik hou van de kamer en ik hou van gastvrijheid. Mijn wens is om te zien me thuis voelen. Want je hebt voorbereid en volledig opnieuw bewerkt luxe en ruim appartement. Voor vragen ben ik tot uw beschikking. Mijn familie zal extra inspanningen in de vertaling, interviews, uw vragen en hulp te maken. Welkom!

De advertentie Appartement Mendy heeft 23270 keer bekeken sinds 02.05.2015.