Appartement ThorOpatija - Kvarner

prijs vanaf € 90 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Opatija en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Dit appartement is gelegen in Volosko, een klein vissersdorpje op 2 km van het centrum van Opatija. Het gebouw heeft uitzicht op zee en ligt op slechts 30 meter van de eerste stranden. Het eerste restaurant bevindt zich op 10 meter van het appartement. Het is mogelijk om in het hele pand gebruik te maken van WiFi. Er zijn twee airconditioning units in het gebouw, een in de woonkamer en de andere in de slaapkamer. De keuken heeft een vaatwasser. Het appartement beschikt ook over een flatscreen-tv met satellietzenders. Dit appartement is bedoeld voor 2 personen!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij aankomst in het appartement dient u een borg van € 150 te betalen in geval van schade. Deze vergoeding wordt contant geïnd. De borg wordt bij het uitchecken aan u gerestitueerd. Het volledige bedrag van uw borg wordt na inspectie van de accommodatie contant geretourneerd. Inchecken bij het appartement is mogelijk van 16.00 uur tot 23.00 uur en uitchecken bij het appartement moet gebeuren van 6.00 uur tot 10.00 uur. Betalingsmodel: de gast betaalt het volledige bedrag door betaling op de rekening bij het boeken van het appartement. Deze faciliteit dient minimaal 7 dagen voor aankomst te worden gereserveerd. Kinderen mogen niet in deze faciliteit verblijven. Roken is niet toegestaan in het gebouw.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De gast kan de reservering tot 14 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Bij annulering betaalt de gast het totale bedrag binnen 14 dagen voor aankomst.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 10 m
  • Apotheek: 500 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Thor
Vedran Davidović
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Thor heeft 3200 keer bekeken sinds 24.03.2023.