Appartement Sunrise Orebić - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 65 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Orebić en De regio Dubrovnik!
Beschrijving van de woning

Breng uw vakantie door in ons appartement in vintage-stijl op het schiereiland Pelješac, in het pittoreske stadje Orebić, tegenover het eiland Korčula, dat op slechts 13 minuten varen met de voetgangersboot ligt. In 2018 hebben wij het appartement overgenomen en volledig verbouwd en ingericht met nieuwe meubels. Het appartement is 41 vierkante meter en is bedoeld voor 2 volwassenen en 2 kinderen of 4 volwassenen en is gelegen op de tweede verdieping. Direct vanuit de woonkamer loop je zo het volledig gemeubileerde balkon op het zuidoosten op, waar je met een kopje koffie kunt genieten van de opkomende zon of 's middags met een licht briesje een boek kunt lezen. Het hoogtepunt van het balkon is het uitzicht op de zee en de kleine eilanden in de directe omgeving. Het strand is extreem dichtbij ca. 80 m. In het gehele gebouw zijn 14 koopappartementen waarvan er slechts vier te huur zijn, twee in het souterrain en twee op de tweede verdieping!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om te reserveren, is het noodzakelijk om een aanbetaling van 30% van de totale waarde van het verblijf te betalen. Aankomst vanaf 15.00 uur (Check-In) indien er op de dag van aankomst geen wisseling van gasten is, is eerder Check-In ook mogelijk Vertrek voor 10.00 uur (Check-Out)
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij annulering wordt het voorschot niet terugbetaald!
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 80 m
  • Dokter: 600 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 300 m
  • Haven: 200 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het appartement heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en daarnaast is er een slaapbank die geschikt is om op te slapen. De splinternieuwe inbouwkeuken is voorzien van een keramische kookplaat, vaatwasser, cooker, koffiezetapparaat en combi-oven. Het appartement heeft ook een tafel met vier comfortabele stoelen. In het toilet bevindt zich een douchecabine, een toiletpot, een föhn en een wasmachine. Door het gehele appartement zijn hoogwaardige tegels gelegd en in de slaapkamer ligt een wit gebeitste parketvloer. Eindschoonmaak, toeristenbelasting, elektriciteit, water, airconditioning en verwarming zijn bij de prijs inbegrepen. Gedurende de tijd die u bij ons doorbrengt, heeft u naast het appartement gratis toegang tot internet (wifi) en een gratis parkeerplaats (nr. 4). We kijken uit naar je bericht!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Sunrise
Gino Vidović
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben vrolijk en hou van gezelligheid!

De advertentie Appartement Sunrise heeft 5895 keer bekeken sinds 11.04.2023.