Appartementen Iris CroaticaOroslavje - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 174 per nacht
Beschrijving van de woning

Iris Croatica bestaat uit twee appartementen, Iris Croatica SUPERIOR K en Iris Croatica DELUX J. VERDIEPING: - ruime slaapkamer met bed 200*210, eigen badkamer en toilet - sauna BEGANE GROND: - De keuken is uitgerust met alles wat u nodig heeft om u thuis te voelen eigen woning, eetkamer en woonkamer - slaapkamer met twee aparte bedden (110*210), eventueel te combineren tot één bed (220*210) - slaapbank in de woonkamer (bed 190*240) - badkamer - apart toilet - ruim terras Gemeenschappelijk verwarmd zwembad (29*), zonnedek, schommels, glijbanen en trampoline, kinderbedjes, kinderstoelen, animatie (bordspellen, minivoetbal, badminton) Elk van onze appartementen is geschikt voor 4 personen op de basisbedden en 2 op het extra bed. Voor al onze gasten is parkeergelegenheid op het erf beschikbaar - Restaurants, winkels en een ziekenhuis bevinden zich in de buurt - het centrum van de hoofdstad Zagreb en alle faciliteiten die het biedt liggen op 40 km afstand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Iris Croatica K, superior appartement accepteert huisdieren. Voor het verblijf van huisdieren wordt een extra bedrag van € 25,- per nacht in rekening gebracht. Het maximale aantal huisdieren in het huis is 1 tot 20 kg of 2 kleinere huisdieren tot 20 kg. Bevestiging van de reservering vindt plaats door 30% van het totaalbedrag voor de gewenste verblijfsperiode te storten op de girorekening van de eigenaar van de accommodatie, en het overige bedrag kan uiterlijk op de datum voorafgaand aan de dag van aankomst van de gast in de accommodatie of contant bij aankomst in de accommodatie. Na betaling van het voorschot sturen wij de reserveringsbevestiging per e-mail naar de gast voor de gewenste verblijfsperiode met het exacte aantal personen/die in de faciliteit zullen verblijven.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
ANNULERINGSVOORWAARDEN RESERVERING: • Bij niet-aankomst (zonder voorafgaande annulering) in de gereserveerde periode behoudt de eigenaar van de accommodatie het voorschot - 30% van het totale bedrag van de reservering. • Bij annulering van de reservering 21 of meer dagen vóór de overeengekomen vakantiedatum hebben gasten het recht het voorschot te gebruiken voor een andere vrije datum naar keuze. Binnen de voorwaarden van deze afspraakannuleringsvoorwaarde is het mogelijk om de afspraak tweemaal te wijzigen, waarna de gast het recht op restitutie van het voorschot en de mogelijkheid om hiervan gebruik te maken verliest. De eigenaar van de accommodatie kan de reservering annuleren met een gedetailleerde uitleg aan de gast en laat de gast een alternatieve vrije datum kiezen met een overeenkomstige korting van 20% op het gehele oorspronkelijk overeengekomen bedrag van de reservering. • Door het voorschot voor de afspraakreservering te betalen, aanvaardt de gast de "Annuleringsvoorwaarden reservering".
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 175 km
  • Strand: 175 km
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 2 km
  • Dokter: 7 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 5 km
  • Treinstation: 5 km
  • Vliegveld: 55 km
  • Sportactiviteiten: 2 km
  • Casino: 5 km
Extra faciliteiten
wij benaderen al onze gasten individueel en afhankelijk van hun wensen helpen wij hun vakantie zorgeloos en perfect te maken. We zijn beschikbaar voor zowel advies als hulp bij de organisatie en boeking van talloze activiteiten die Zagorje aanbiedt - we hebben geprobeerd ervoor te zorgen dat elk moment in Iris Croatica gevuld is met gelukkige en zorgeloze momenten voor onze grote en kleine gasten - onze omheinde tuin van 5000 m2 is een paradijs voor de kleintjes die met onze kinderspeeltuin, trampoline en voetbaldoelen de magie van buitenspelen kunnen voelen, en ouders de gemoedsrust hebben wetende dat hun kleintjes veilig zijn - wat ons vooral blij maakt is dat we dat zijn erkend als de perfecte vakantiebestemming voor grote gezinnen of groepen vrienden - wij bieden gasten die met een grotere groep komen de unieke mogelijkheid om hun dag samen buiten door te brengen en te genieten van de luxe van een gedeeld verwarmd zwembad, een ligweide, ligstoelen en ruimte voor gezelligheid met barbecue en toch verblijft ieder in een eigen appartement dat privacy biedt, een eigen sauna en een hottub voor 5 personen op een eigen terras.
Toon op kaart
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Marina Skušić
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Onze namen zijn Marina en Petar. Samen met onze kinderen zijn wij erg blij om uw gastheer te zijn als u de regio Zagorje kiest voor uw vakantie. In het kleine stadje Oroslavje, in het hart van Hrvatski Zagorje, en op slechts dertig kilometer afstand van Zagreb, voor degenen onder u die op zoek zijn naar rust en ontspanning, openen twee moderne en luxueus ingerichte zusterappartementen Iris Croatica hun deuren. Gebouwd op een ruim, zichtbeschermd perceel van 5.000 m2 bieden onze appartementen u de rust en oase van rust waar u naar verlangt. Sta jezelf toe de tijd en haast te vergeten, het gezang van vogels en de geur van ochtenddauw te ervaren. Geniet bewust van het moment en laat de zon, wind of regen uw tijd bepalen. Hier speelt tijd geen rol en daarom is elk moment waardevol. Een gedeeld verwarmd zwembad, een ligweide en een bosje dat schaduw biedt tijdens de zomerse hitte, en vele extra faciliteiten zoals minivoetbal en badminton maken uw vakantie onvergetelijk. Schommels, glijbanen en een trampoline verrukken onze jongste gasten, terwijl ouders zorgeloos toekijken hoe ze spelen vanuit het comfort van de ligstoelen in de tuin. Als u het toestaat, zullen wij ons best doen om onze appartementen als uw eigen thuis te laten voelen, omdat we ze met veel liefde en zorg hebben ingericht om u, die op zoek bent naar rust en ontspanning, alles te bieden wat u nodig heeft om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. vakantie op het continent onvergetelijk. In de directe omgeving van de hoofdstad en alle bezienswaardigheden die deze biedt, en aan de andere kant, in de omhelzing van de natuur en de landelijke rust, beleef je je eigen sprookje, want Zagorje heeft alles wat een echt sprookje maakt - kastelen, bossen , paden, verhalen en legendes, lekker eten en lachende mensen. Breng uw vakantie geheel alleen door, met uw familie of met vrienden in ons thuisland, rijk aan geschiedenis, goede wijnen en lokale gerechten. We weten zeker dat je terug wilt komen en het helemaal opnieuw wilt doen.

De advertentie Appartementen Iris Croatica heeft 242 keer bekeken sinds 05.04.2024.