Appartement Lux CentarOsijek - Slavonië en Baranja

prijs vanaf € 45 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Osijek en Slavonië en Baranja!
Beschrijving van de woning

Appartement Lux in Osijek is een nieuw gebouwde privé-accommodatie in het centrum van de stad. Het bevindt zich op de binnenplaats van Ružina-straat 21. Het appartement is gescheiden van de hoofdweg en garandeert rust en stilte van het lawaai van het bruisende centrum. Het appartement is bedoeld voor 2+2 personen. Het appartement heeft een bed van 160x200 cm en een extra uitschuifbaar bed in de woonkamer voor twee personen, airconditioning, tv, badkamer met douche en föhn, gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid. Het gehele appartement van 36,8 m2 plus een balkon van 4 m2 staat ter beschikking van de gasten. Ružina ulica is een oude Osijek-straat in het centrum van de stad. Wat voorzieningen betreft, zijn er twee winkels in de buurt die u te voet kunt bereiken. Wanneer u de hoofdingang verlaat, slaat u linksaf, na 130 m aan dezelfde kant van de straat is er een kruidenierswinkel die elke dag open is tot 23.00 uur. Wanneer u de hoofdingang verlaat en rechtsaf slaat, is er een bakkerij van 06:00 tot 22:00 uur en een kleine winkel op 110 meter afstand aan de andere kant van de straat, geopend van maandag - zaterdag 20:00 uur

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Een appartement voor een of twee personen kost 40 euro, voor elke extra persoon geldt een toeslag van 10 euro per dag. Mogelijke accommodatie voor maximaal 4 personen in het appartement. Check-in: vanaf 16.00 uur Check-out: 10.00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Er zijn geen voorwaarden waaronder het voorschot wordt terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Busstation: 1.5 km
  • Treinstation: 1.6 km
Extra faciliteiten
De accommodatie is bijzonder en anders dan andere omdat het is verrijkt met artistieke schilderijen van de jonge hedendaagse kunstenaar Monikammoart met een old school attitude. Haar werken brachten licht, frisheid en verfraaiden de muren van het appartement, waardoor het speciaal en uniek was ten opzichte van andere appartementen in het centrum van Osijek. Je kunt Monikammoart volgen op Instagram. Ružina ulica is een eenrichtingsstraat richting Županiska. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats nummer 14 op de binnenplaats van het gebouw. De afstand van het tramstation is 230 meter naar de Županiska-straat en de bushalte ligt op 400 meter aan de Gundulićeva-straat 92. De trein- en busstations liggen op 1,1 km afstand.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Lux Centar
Marina Bajić
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Ik hou van de natuur en breng zoveel mogelijk tijd door in de natuur, ik hou van wandelen en fietsen langs de zee, de rivier... Ik ontmoet graag mensen van over de hele wereld. Als iemand me vraagt waar ik vandaan kom, zeg ik graag dat ik van de planeet aarde kom, want we zijn allemaal bewoners van deze prachtige planeet en we moeten bij elkaar blijven :) Ik kan niet zonder: zingen, dansen, fietsen, natuur.

De advertentie Appartement Lux Centar heeft 2004 keer bekeken sinds 08.05.2023.