Appartementen NadaPirovac - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 45 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pirovac en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Prachtig ingerichte en uitgeruste appartementen (airconditioning, sateliet TV, internet) bevinden zich in de buurt van het strand (150 m), die alle nodige faciliteiten voor kinderen en volwassenen heeft: beachvolleybalveld, trampoline, bootverhuur, cafés en restaurants. Wij bieden 2 appartementen, een slaapkamer (2 personen) en twee slaapkamers (2 2 personen). Voor uw auto is er ook een parkeerplaats in de schaduw en de mogelijkheid om een ​​gemeenschappelijke barbecue en buitendouche te gebruiken.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
U kunt betalen in euro's of Kuna's. Reserveringen worden gemaakt door betaling van 30% van het bedrag of op afspraak. U ontvangt op uw verzoek een factuurnummer van de vooruitbetaling per e-mail. Het resterende bedrag dient bij aankomst in het appartement te worden betaald. Verblijfsbelasting zit NIET in de prijs. De beste tijd om aan te komen is na 13 uur, voor de kwaliteit van de voorbereiding van het appartement, en om naar toe te gaan 9. 30 uur. Zorgvuldig zorgen voor het appartement in het appartement, en laat het onderweg. .
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 200 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Gasten hebben een gedeelde barbecue en kunnen gebruikmaken van een buitendouche. We hebben een opslagruimte voor uw fietsen, waar u de bestaande omgeving op bestaande fietspaden kunt verkennen. Er is een georganiseerde excursie naar Kornati, u kunt een bezoek brengen aan het nationale park Krka, het natuurpark Vransko Lake, ... Aan het einde van Pirovac Bay is er ook een helende modder die bezoekers steeds vaker gebruiken jaar na jaar.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Nada
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
/,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Nada, Augustus 2017
mooi appartement

Het appartement is groot, mooi ingericht en schoon. Ongeveer 250 meter van een prachtig zandstrand en een grote pine-perfecte tint. liggen ook in de winkels, een gezondheidscentrum en de markt. De eigenaren, de heer en mevrouw zijn erg vriendelijk.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
goede gasten

Hartelijk dank voor je mooie reactie. Ik ben blij dat je graag in Pirovac dat we comfortabel in ons appartement waren. Terug te komen.

Murska Sobota,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Nada, Juli 2017
Super appartement

Het appartement is zeer mooi ingericht en schoon en in de buurt van het strand (250 m), winkels (350 meter) en het centrum (500 m). De grootte van het appartement is gewoon perfect, groot balkon is een extra plus. Het is ook in het appartement met alles wat je twee mensen nodig hebben. De eigenaar Nada is een aardige dame.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Gezellige en rustige gasten

We zijn blij dat je het leuk vond met ons. Dank je wel. Met vriendelijke groet.

Nada Bokulić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Nada heeft 46137 keer bekeken sinds 25.03.2016.