Appartementen Plitvice Lakes LodgePlitvička jezera - Kvarner

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Plitvička jezera en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Het charmante houten huis biedt drie rijkelijk ingerichte appartementen met airconditioning en een eigen ingang. Vanwege de ligging is het aantrekkelijk voor gasten, omdat het ook bij sneeuw een onbelemmerde toegang garandeert. Grote aangelegde tuin, met zijn faciliteiten, biedt veel plezier en een aangename vakantie voor kinderen en volwassenen. Op 1,5 km afstand is een centrum met winkels en restaurants en de ingang van het nationaal park ligt op 16 km afstand. Verblijven in een houten huis is niet alleen comfortabel, maar ook erg handig. Lagen hars in de muren hebben een positief effect op de luchtwegen, en de warme kleuren en natuurlijkheid van het hout verminderen stress en stimuleren creativiteit en gezelligheid. Het houten huis heeft geen statische elektriciteit en trekt dus geen stof aan. Daarom is het een ideale keuze voor mensen die allergisch zijn voor stof. Houten oppervlakken nemen overtollig vocht uit de lucht op en wanneer de lucht droog wordt, geven ze precies het vocht af dat ze eerder hadden opgenomen. Daarom zeggen we dat een houten huis leeft en ademt. Omdat hout een uitstekende natuurlijke isolator is, is het in de zomer zonder airconditioning aangenaam vertoeven en in de winter houdt het de warmte goed vast.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. WIFI is gratis en beschikbaar in het hele pand. Bij een verblijf van 5 nachten of meer is de eindschoonmaak bij de prijs inbegrepen. Bij een korter verblijf van 5 nachten bedraagt de toeslag voor de eindschoonmaak 50EUR. Op aanvraag is het mogelijk om tegen betaling één huisdier te verblijven. Een huisdier verblijf kost 10 EUR / dag. Verblijf korter dan 3 nachten is niet mogelijk. Aankomsttijd / Check in: vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst Vertrektijd / Check out: tot 10.00 uur op de dag van vertrek
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij het boeken van een afspraak is het noodzakelijk om een voorschot van 30% te betalen en de rest van het bedrag uiterlijk 15 dagen voor de afgesproken datum. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 30 dagen voor de afgesproken datum. Bij annulering binnen 30 dagen na de afgesproken datum kan het voorschot niet worden gerestitueerd. Bij annuleringen binnen 15 dagen na de afgesproken datum betalen wij het betaalde bedrag niet terug, maar bieden wij u een overeenkomst aan om te blijven in de periode die u het beste uitkomt.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 1.5 km
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Bank: 1.5 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 1.5 km
  • Vliegveld: 125 km
  • Nationaal Park: 16 km
Extra faciliteiten
Naast een snelle aankomst en toegang tot het Nationaal Park "Plitvice Meren", zijn er een aantal attracties die een bezoek waard zijn. Onderdak voor jonge beren in Kuterevo (62 km), Barać-grotten (37 km), Grabovača-grottenpark (46 km), Jelena-vallei (28 km), Ranch met paarden om te rijden (30 km), Adrenalinepark (20 km), Zipline Pas op voor de beer 27 km), Nikola Tesla Memorial Centre (51 km), ingerichte rodelbaan (7 km), skigebied Mukinje (16 km), bron van de rivier Gacka - Majerovo vrilo (43 km), Rastoke (49 km), . .. zijn slechts enkele van de aantrekkelijke plaatsen die een bezoek waard zijn en onvergetelijke herinneringen creëren. Elk appartement is uitgerust met een selectie literatuur en bordspellen, en u kunt ook ontspannen in onze spa, ondergedompeld in de jacuzzi, na te hebben ontspannen in de sauna. Voor koele avonden is er onze tuinhaard waar u heerlijk kunt liggen, bedekt met een deken en op heldere nachten naar de sterren kunt kijken.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Plitvice Lakes Lodge
Mario K. Renters Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Frans,
De advertentie Appartementen Plitvice Lakes Lodge heeft 5937 keer bekeken sinds 26.03.2022.