Appartement DanicaPodstrana - Regio Split

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Podstrana en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Dit prachtige nieuw ingerichte appartement is gelegen in Strozanac, de eerste plaats in de rij langs de kust voorstad 7 km van de stad Split. Het appartement heeft twee slaapkamers met een tweepersoonsbed, en een extra twee extra bedden in de woonkamer en ingesloten balkon met schuifraam. De keuken bevat een oven, broodrooster, magnetron en afwasmachine, een grote koelkast en volledige accessoires, service en andere keukenapparatuur. Gasten kunnen gratis wi-fi en een parkeerplaats te gebruiken, maar het is mogelijk om een ​​taxi service te gebruiken op een speciale korting voor de gasten. De badkamer is voorzien van een wasmachine en een haardroger, en het appartement Danica inclusief handdoeken en beddengoed. Het appartement ligt op 10 minuten lopen van het strand en de jachthaven voor boten, en ligt dicht bij andere noodzakelijke voorzieningen zoals bakkers, winkels, cafés en restaurants, etc. Boven het appartement is een wandelpad dat voor 1: 30h wandeling naar de top van Sv. George op de heuvel Perun, die een prachtig uitzicht op Split en de centrale Dalmatische archipel biedt. In de buurt liggen ook nog een golfbaan, mooie wandelpaden langs de rivier Žrnovnica, een charmant stadje Stobreč, jachthaven voor boten, restaurants en bars, en de stad Split, en is daarom een ​​ideaal appartement voor degenen die willen een combinatie van een rustige sfeer genieten van de Middellandse Zee en in de buurt van stedelijke centrum met bijbehorende faciliteiten en activiteiten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De betaling gebeurt in contanten aan de aankomst. De borg is 10% en is nodig om de rekening te betalen. De aanbetaling wordt niet gerestitueerd in geval van annulering. Aankomsttijd is vanaf 14:30 uur en het tijdstip van vertrek tot 09:30 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 400 m
  • Haven: 500 m
  • Casino: 1.4 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Danica
Toni Ćapin Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Danica heeft 2441 keer bekeken sinds 18.02.2017.