Appartementen Villa LeaPodstrana - Regio Split

prijs vanaf € 89 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Podstrana en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Luxueus ingerichte appartement biedt alles voor een zorgeloze vakantie. Ideaal gelegen aan het strand. Het appartement heeft een terras van waaruit u kunt genieten van het prachtige uitzicht. Terras met tuinmeubelen, die is een geweldige kans om te socialiseren in de open lucht met een verscheidenheid aan gerechten die je kunt maken op de grill die beschikbaar is voor al onze gasten is. Er is een eigen strandstoelen en parasols die wij beschikbaar voor al onze gasten gemaakt zonder extra kosten. Het appartement heeft twee slaapkamers, een badkamer en een extra toilet en keuken met eetkamer. De keuken is volledig uitgerust en het bevat en vaatwasser, oven, koelkast en een waterkoker. Beddengoed en handdoeken zijn beschikbaar en zijn gratis veranderen als dat nodig is. In een slaapkamer heeft een tweepersoons bed, terwijl de andere heeft twee eenpersoonsbedden. De woonkamer heeft een slaapbank voor twee personen. Als onderdeel van de badkamer is er een wasmachine.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Als u geïnteresseerd bent in onze accommodatie zijn stuur dan uw verzoek. Als we de beschikbare capaciteit, sturen wij u ons aanbod en een korting toe te kennen als u bieden op dit moment. Wanneer u besluit te boeken, moet u een voorschot van 30 procent van het totale bedrag te betalen. Het voorschot kan betalen kaart of op onze bankrekening. Het saldo wordt betaald bij aankomst. De opzegtermijn is 14 dagen en het voorschot kan niet worden gerestitueerd. De faciliteit kan zich ook aanmelden na twee uur in de middag. Het vertrek is niet later dan tien uur 's ochtends. Neem gerust contact met ons op als je een ander tijdstip van aankomst. Geen problemen zal worden afgestemd op uw behoeften, maar met voorafgaande aankondiging om voor te bereiden.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 100 m
  • Busstation: 11 km
  • Treinstation: 11 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 11 km
  • Sportactiviteiten: 1.6 km
  • Discotheek: 1.6 km
  • Casino: 1.6 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Voor al onze gasten vanwege de uitstekende ligging aan het strand bieden stoelen en parasols. Ook op de site is een barbecue waar u heerlijke gerechten kunt bereiden. Als u hulp met het regelen van vervoer of tours die we hebben voor u nodig hebt. Wij geven u graag advies over lokale restaurants met de beste eten, de bezienswaardigheden die u moet deze gebeurtenissen die kenmerkend zijn voor Dalmatië te zien.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Lea
Lea Jovanović Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, Wij zullen erg blij om u te ontvangen in onze onlangs gerenoveerde gebouw, gelegen in een klein Dalmatische stad Podstrana op het strand zijn. Gast tevredenheid is onze hoogste prioriteit en we zullen als de gastheren proberen te fleuren uw vakantie en voorzien van alle informatie die nodig is voor een zorgeloze vakantie. Wij verheugen ons op uw komst!

De advertentie Appartementen Villa Lea heeft 5280 keer bekeken sinds 13.03.2016.