Villa AquariusPodstrana - Regio Split

prijs vanaf € 200 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Podstrana en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Villa Aquarius, Podstrana, Oude Dorp, op 310 m boven de zeespiegel, is de ideale plek voor een vredige rust en ontspanning. De verbinding werd geïsoleerd en de nabijheid van de Diocletianus in Split, dat op slechts 15 km. In de buurt (3 km) zijn er winkels, een apotheek, en vele restaurants. Op dezelfde afstand zijn de stranden. Villa Aquarius is een luxe vakantiehuis, dat wordt omgeven door een mooie grote tuin, beplant met mediterrane culturen. In de tuin is een zwembad afmeting 10m x 4m, diepte van 1,70 m. Aan de zuidkant van het huis is een terras met ligstoelen en parasols, die een adembenemend uitzicht van Split en het Midden-Dalmatische eilanden biedt. Aan de noordkant van het huis is een gebied met barbecue en eettafel. De villa bestaat uit twee slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kleine kamer met een slaapbank), woonkamer (TV, DVD, internet wi-fi), een volledig ingerichte moderne keuken met eethoek, en een badkamer met douche kamers cabine. De woning heeft een eigen parkeerplaats.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij een boeking is gemaakt vooruitbetaling van 30% van de totale kosten, terwijl het resterende bedrag te betalen bij aankomst. Inchecken: 15.00 uur. Vertrek: 10.30 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
De mogelijkheid van het bedenken van een huisdier mee voorganger overleg met de eigenaar.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Villa Aquarius
Višnja Kaliterna Aanbieder vanaf 2013
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Villa Aquarius heeft 4650 keer bekeken sinds 18.01.2015.