Vakantiehuis SlavonkaPožega - Slavonië en Baranja

prijs vanaf € 120 per nacht
Beschrijving van de woning

Gelegen in het hart van het levendige Slavonische dorp Alilovci (adres: Alilovci 50, 34334 Kaptol), op slechts 10 km van de ingang van het natuurpark Papuk, het Shhhum Aquapark en het adrenalinepark Duboka, en op 9 km van Požega. Het ligt op 173 km van Zagreb en op 101 km van Osijek. Het huis heeft 150 m2 interne ruimte en 2000 m2 externe groene ruimte (omheinde tuin, tuin, boomgaard). Het is geschikt voor 9 personen en de maximale capaciteit is 11 personen (2 personen op een extra bed of in de woonkamer). Het huis is ruim, mooi en goed uitgerust. Het heeft 3 slaapkamers, een badkamer, een toilet, een keuken en een woonkamer verbonden met de keuken en eetkamer voor 11 personen. Grote woonkamer met airconditioning, wifi, open haard, tv, stereo en darts. De keuken is volledig uitgerust met servies, vaatwasser, magnetron, koelkast, vriezer en oven. De badkamer heeft een jacuzzi en een wasmachine. Grote groene tuin met een warme jacuzzi voor een periode van 5 tot 9 maanden Overdekt visgebied, kinderspeelplaats, trampoline, ligstoelen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling is mogelijk contant of per transactie op IBAN HR2223600003114294293. Bij akkoord van de afspraak wordt een voorschot van EUR 100 betaald als bevestiging van de reservering. Aankomsttijd vanaf 14.00 uur in overleg. Vertrektijd is tot 11.00 uur, laat uitchecken is mogelijk, maar op afspraak.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Restitutie van het voorschot is mogelijk indien de annulering uiterlijk één week voor de dag van aankomst plaatsvindt. In geval van annulering op het laatste moment om gegronde redenen, kan het voorschot worden gebruikt voor een andere accommodatiereservering.
Afstand vanaf de woning
  • winkel: 70 m
  • Dokter: 5 km
  • Apotheek: 6 km
  • Bank: 6 km
  • Postkantoor: 6 km
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 6 km
  • Treinstation: 6 km
Extra faciliteiten
In het huis hebben we alle informatie over activiteiten, excursies, musea, wijnkelders en restaurants in de buurt. Grote woonkamer met open haard, flatscreen tv, dartbord en wifi. Keuken uitgerust met magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en wasmachine. Een badkamer met een jacuzzi en twee toiletten. Overdekte visserij en mobiele barbecue. Buitenjacuzzi in het warme deel van het jaar. Kinderspeelplaats met trampoline, schommels en zandbak. Ligbedden, banken en plekken om te relaxen in de natuur. Priveparkeren. DE BESTEMMING BIEDT AAN: - Bezoek aan de Jankovac-excursiesite in het natuurpark Papuk - Wandelen in Papuk, verschillende goed gemarkeerde paden - Aquapark SHHHUMA - Adrenalinepark "Duboka" voor mensen van 7 tot 80 jaar oud - Bezoek aan wijnkelders met wijnproeverijen, Kutjevački-kelder en anderen - Huis Pannonia-zee, Velika - GEO-infocentrum in Voćin - Fiets- of quadtochten op Papuk of wijnroutes - Bećarc Museum en Tera Papnonik in Pleternica - Begeleide toeristische sightseeing in Požega
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Slavonka
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Sveta Nedelja,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A9+2, September 2023
Vakantiehuis Slavonka

Bedankt voor jullie gastvrijheid, wij hebben genoten van zowel het vakantiehuis Slavonka als het nabijgelegen Papuk Natuurpark. De plaats is rijk aan faciliteiten voor een actieve vakantie, uitstekende restaurants en een rijke selectie wijnen. Ik raad iedereen aan om dit gebied te bezoeken.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Martina Keller
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Als uw gastheer wil ik u de schoonheid van Slavonië en zijn meest schitterende deel, de Gouden Vallei, laten zien! Ik ben een berggids en kan een geschikt pad rond het Papuk-natuurpark aanbevelen. Ik spreek Engels en Duits. Ik woon in Požega en ik sta altijd tot je beschikking, dichtbij maar niet te dichtbij, de villa en de tuin zijn alleen voor jou! Tot ziens in Slavonië!

De advertentie Vakantiehuis Slavonka heeft 2533 keer bekeken sinds 26.04.2023.