Appartementen Malora Promajna - Regio Split

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Promajna en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte appartementen Malora zijn gelegen in een rustige buurt van Bratuša, op slechts 20 meter van de zee. Ze zijn een geweldige keuze voor een rustige vakantie. In de buurt is alles wat je nodig hebt, restaurant, koffiebar, winkel. Het kiezelstrand is geschikt voor kinderen. Alle appartementen hebben een balkon of toegang tot het terras, zodat u kunt genieten van de frisse lucht, zonsondergang. De woning heeft een eigen parkeerplaats. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning, draadloos internet. Elk appartement heeft een ingerichte keuken.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Vliegveld: 70 km
  • Haven: 8 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje inbegrepen in de prijs, stalling voor fietsen, de mogelijkheid om te helpen bij het organiseren van excursies - skywalk Biokovo en boottochten picknick naar Brac, Hvar, Korcula.
Toon op kaart
Boris Nikolić Malora Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Onze appartementen zijn een ideale keuze voor een vakantie aan zee. Rust, heldere zee, een terras waar u kunt genieten van de zonsondergang zijn zeker wat iedereen wil voor hun vakantie. Tot ziens :)

De advertentie Appartementen Malora heeft 29000 keer bekeken sinds 28.02.2020.