Appartement SunflowerRažanj (Rogoznica) - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Ražanj (Rogoznica) en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Appartement Sunflower, gelegen in het midden van een rustige baai Stivašnica, is ideaal voor 4-6 personen en biedt u de perfecte plek om te ontspannen. Met zijn 90m2 is het appartement Sunflower verdeeld over twee verdiepingen op de top van de gezinswoning. Op de eerste verdieping is er een comfortabele slaapkamer met tweepersoonsbed, praktische badkamer met wasmachine, volledig uitgeruste, gerenoveerde keuken, eetkamer met grote tafel voor 6 personen en een terras op het westen met prachtig uitzicht op zee en zonsondergangen. Een wenteltrap leidt naar de zolder, waar zich de overige twee slaapkamers en een badkamer bevinden. Elk van de kamers heeft een tweepersoonsbed en uitzicht op de zee of de natuur. Het appartement ligt op 80 meter van de zee en de zee begint op een diepte van 5 meter, maar op de top van de baai (500 meter van het appartement) is er een ondiep strand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het voorschot is 30% van de volledige prijs (voor boeking), en de rest wordt betaald bij aankomst. Vanwege de huidige situatie met COVID19 wordt het voorschot 30 dagen voor de geplande aankomst betaald. Oude gasten krijgen 10% korting op de volledige prijs.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Als de reservering 20 of meer dagen voor de geplande aankomst wordt geannuleerd, wordt het volledige bedrag van het voorschot terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Dokter: 8 km
  • Apotheek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Postkantoor: 8 km
  • Tankstation: 15 km
  • Busstation: 55 km
  • Treinstation: 55 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Haven: 8 km
  • Sportactiviteiten: 20 m
  • Discotheek: 15 km
  • Nationaal Park: 35 km
Soort strand
Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Gasten hebben de beschikking over een parkeerplaats.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Sunflower
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
Chałupki,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6, Juli 2021
Fantastisch

Appartement geweldig, schoon, mooi ingericht, uitgerust met letterlijk alles wat je nodig hebt.Het uitzicht vanaf het balkon is prachtig. Dichtbij de zee. Zeer aardige eigenaren. Rustige buurt, na 15 minuten lopen ben je in het centrum waar je leuke restaurants en een winkeltje vindt. Elke ochtend rijdt er een auto met brood en verse vis naar het appartement. Ik raad het zeker aan!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Güstrow,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6, Juli 2020
Geweldig!

We brachten 2 perfecte weken door in het appartement van de familie Bročić. Het appartement is perfect gelegen, het ligt heel dicht bij de zee en we konden vanaf ons terras genieten van een prachtig uitzicht op zee. De plaats is erg rustig, zwemmen in de badzones is uniek. We hebben prachtige steden kunnen bezoeken in de buurt van Ražanj, Trogir en nog veel meer. In het appartement hadden we alles wat we nodig hadden en meer, het was een heel, heel mooi, ruim en heel schoon appartement. De familie Bročić was geweldige gastheren, ze waren erg behulpzaam, vriendelijk en attent, ze maakten ons verblijf nog aangenamer. Ik raad het appartement aan aan iedereen die een leuke en rustige tijd in Kroatië wil hebben.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Cegléd,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6, Juli 2019
Een onvergetelijke week in Razanj

Met mijn vrouw en vrienden zijn we voor een heerlijke week aangekomen. Het appartement is erg mooi, zeer ruim. De keuken is volledig uitgerust, alles werkt erg goed. Elke verdieping heeft airconditioning die voor een aangename tijd zorgt. Het uitzicht op zee is geweldig. We waren in een ontspannen omgeving. De familie die ons verwelkomde is erg aardig en vriendelijk. Ik raad iedereen aan om hier minstens 1 week door te brengen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Lucija Bročić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo, ik ben Lucija en ik help mijn ouders bij het huren van Apartments Sunflower in Razanj. We hopen dat je ervan gaat genieten!

De advertentie Appartement Sunflower heeft 28071 keer bekeken sinds 24.06.2017.