Appartementen MeriRažanj (Rogoznica) - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 60 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Ražanj (Rogoznica) en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Apartments Meri ligt in Razanj, in de buurt van Rogoznica. Het belangrijkste strand en het centrum van deze rustige, Dalmatische stad zijn te voet in 5 minuten te bereiken. De appartementen zijn volledig uitgerust, voorzien van airconditioning, tv, WIFI inbegrepen, parkeerplaats voorzien. Beide appartementen hebben ook een wasmachine. De appartementen bevinden zich op de begane grond en kunnen apart of in zijn geheel gehuurd worden. Ideaal wanneer twee gezinnen samen op vakantie willen omdat de gasten een grote tuin met barbecue hebben om gezellig samen te zijn en te genieten!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het boeken van een appartement is het noodzakelijk om 20% van de totale prijs te betalen op het bankrekeningnummer dat de verhuurder per e-mail naar de gast zal sturen in de aanbieding. De rest van het bedrag wordt direct bij aankomst contant betaald. Aankomst (check-in) is na 15u en vertrek (check-out) tussen 9-10u. Wij accepteren geen huisdieren.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Apotheek: 10 km
  • Postkantoor: 10 km
  • Haven: 10 km
  • Discotheek: 10 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Meri
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Livno,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2021
Super goed!

Een heerlijke vakantie! Appartementen geweldig, plaats klein, rustig en mooi, mooi strand in de buurt, heldere zee. Een pluim voor de aardige gastvrouw. We kijken ernaar uit om terug te keren!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Jawiszowice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2020
koel

Een fijne en rustige plek, een plek om echt tot rust te komen. Fantastische, altijd behulpzame gastheren. Appartementen precies zoals op de foto's, erg mooi, schoon, voorzien van airconditioning en een volledig uitgeruste keuken. Naast het huis staat een barbecue ter beschikking van de gasten Een prima uitgangspunt voor Trogir, Šibenik en Park Krka. Als u het vakantie-uitgaansleven mist, brengt een watertaxi u in 10 minuten naar Rogoznica. Ik raad het aan, we waren met kinderen, fantastisch!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Marijana Petras Tomašković Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Bedankt voor het kiezen van mijn appartementen voor uw familievakantie! Ik kijk uit naar uw komst en ik geloof dat uw vakantie in uw mooie herinnering zal blijven!

De advertentie Appartementen Meri heeft 14660 keer bekeken sinds 27.01.2020.