Appartementen Dora & PetraRogoznica - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 70 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Rogoznica en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

De inrichting is gelegen in een rustige deel van Rogoznica, op slechts 70 meter van de zee en vijftien minuten lopen naar het centrum van de stad. Het huis biedt een prachtig uitzicht op de nabijgelegen eilanden. De rotsachtige strand ligt op 70 meter afstand, terwijl slechts vijf minuten lopen naar de kust, is een kiezelstrand. Na het bad, kunt u heerlijk ontspannen wandelen langs de zee naar het centrum van de stad, waar u kunt genieten van traditionele gerechten in een van de cafés of restaurants. De appartementen hebben een gemeenschappelijke tuin met een barbecue en een parkeerplaats.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Model van betaling: - Een aanbetaling van 30% is onmiddellijk opeisbaar om de reservering te bevestigen - De resterende 70% wordt betaald bij aankomst
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 2 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 1.5 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje bij de prijs inbegrepen. Barbecue. Fietsverhuur. Excursies.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Dora & Petra
Pat Herbert Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, Bedankt voor het bekijken van mijn bod! Mijn naam is Patrick Herbert en ik kom uit Ierland. Ik viel in Kroatië, dus ik wil anderen laten zien wat Kroatië heeft. Het is een prachtig land, en het gebied van Midden-Dalmatië is de meest aantrekkelijke. Aarzel niet om me te contacteren met eventuele vragen. Mijn collega en ik zal blij zijn om te helpen. Welkom!

De advertentie Appartementen Dora & Petra heeft 48746 keer bekeken sinds 21.03.2014.