Appartementen TamarisRogoznica - De regio Sibrenik

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Rogoznica en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte comfortabele appartementen in een rustig en rustig deel van Rogoznica, eerste rij naar de zee. De faciliteit is binnen 20 tot 25 minuten gemakkelijk te voet naar het centrum en de jachthaven Frapa. Het strand voor het gebouw is versierd, betegeld met Bengaalse tegels, met schaduw van tamaris. Het kiezelstrand ligt op 30 meter afstand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Toegang tot het appartement is 16 uur verder en vertrek tot 10:00 uur 's ochtends. Vooruitbetaling is 40% van de totale prijs van de accommodatie. Betaling van de accommodatie is verschuldigd bij aankomst in het appartement (volledige prijs verminderd voor het betaalde bedrag van het voorschot). In geval van annulering van de reservering, houden wij vanaf de volledige prijs van de accommodatie: - 30 dagen voor het begin van de termijn 10%. - tussen 21 en 30 dagen 20%. - 21 dagen voor de startdatum 40%. - 14 dagen voor het begin van de termijn 70%. - 7 dagen voor aanvang van de vakantie is het volledige bedrag van de accommodatie verschuldigd. Let op; Accommodatie kan worden overgedragen aan een ander. In dit geval gaat het betaalde voorschot naar een andere gebruiker, alleen de prijs verandert als er meer personen in het appartement zijn dan de eerder geboekte (als er een mogelijkheid is voor een extra bed).
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 1.1 km
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 30 m
  • Dokter: 900 m
  • Apotheek: 900 m
  • Bank: 900 m
  • Postkantoor: 1.1 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 1.2 km
  • Treinstation: 55 km
  • Vliegveld: 24 km
  • Haven: 1 km
  • Sportactiviteiten: 70 m
  • Discotheek: 1 km
  • Casino: 1 km
  • Nationaal Park: 35 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Grill in de tuin en buitendouche op 7 meter van het strand, zelfgemaakte vijgen uit de tuin. Via Tamaris krijgt u de beste kwaliteit zelfgemaakte olijfolie, wijn, cognac, cruising, fietsverhuur en scooter ....
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Tamaris
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 10 reacties
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2020
Een heerlijke vakantie

Uitstekende accommodatie direct aan zee in een rustig deel van Rogoznica. Het strand heeft natuurlijke schaduw, de toegang tot de zee bevindt zich recht voor het appartement en er is een stenen zwembad waar kinderen urenlang speelden. Het appartement waarin we zaten had alles wat we nodig hadden, en we waren het meest onder de indruk van het balkon waar we de hele dag konden blijven, want er is altijd schaduw. Het uitzicht is prachtig van de eilanden en de Mulo vuurtoren. Het stadscentrum ligt op 20 minuten lopen en naast het appartement is een taverne met een goede selectie aan drankjes en maaltijden. Meesteres voor elk compliment, altijd beschikbaar en klaar om te helpen. Deze vakantie zal in onze goede herinneringen blijven. Bedankt voor alles!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Cerknica,
Niet tevreden (1/5) Verbleven in Appartementen Tamaris, Juni 2019
Een onvergetelijke vakantie

Echt een onvergetelijke vakantie. De appartementen zijn gerenoveerd, waar ze de mooiste plek onder de vijg zouden hebben, er waren hout en pallets. Bij de ingang van het appartement, keukengerei, mixer. Omdat ze ons niet vertelden dat ze aan het renoveren waren, hebben we het appartement niet genomen, wilden we een terugbetaling terug, in plaats daarvan kregen we de dreiging dat we de volledige prijs moesten betalen, en in het geval van een negatieve advertentie, court.

Ik zou dit aanbevelen aan : Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Reageer op negatieve opmerking

De gasten kwamen op 8 juni naar het appartement, terwijl heel Dalmatië vol met werken en voorbereidingen voor het seizoen was. Het appartement was schoon en onberispelijk. Zeker, er waren bepaalde paletten en onbetwiste details in de tuin, waar we op die dag zeker mee te maken hadden. Op opmerkingen van de gast werd alles zo snel mogelijk verwijderd en gewist, in minder dan een uur vonden we zelfs vriendelijke accommodatie en vervangende accommodatie als ze wilden vertrekken. Hoewel op onze pagina over het appartement duidelijk wordt aangegeven in welke gevallen de gast recht heeft op een restitutie, en de volledige kosten van de accommodatie zijn verschuldigd, heeft de gast de huisregels verwaarloosd en staat op de terugbetaling van de aanbetaling, ook al heeft deze geen rechten. Slechts een uur nadat de gasten arriveerden en de tuin schoon en onberispelijk was, hadden we ook foto's. Naast hun eigen terrassen, hebben gasten ook een eigen tafel in de tuin onder de vijgenbomen, op 10 meter van het strand. De dame die in het appartement was, had een hysterische aanval, ze schreeuwde, haar nerveuze toestand was niet helemaal geschikt voor co-existentie in de horecagelegenheid. In de korte tijd dat ze in het appartement waren, gebruikten ze de keuken en de badkamer. Ze was tevreden met het appartement, dat identiek is aan de foto's. Ze haatte alleen de details in de tuin. In overeenstemming met de huisregels hebben we recht op de volledige verblijfskosten. Het is niet onze bedoeling om de rechtbank uit te leveren. Al onze appartementen zijn netjes geregistreerd, maar de rest van ons heeft schade geleden, niet de onze

Warszawa ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Oktober 2018
Alleen Rogoznica, Lozice!

We zijn al 9 keer in Kroatië, maar zo'n goede plek, in elk opzicht, was dat nog niet. We hebben allemaal met één stem gezegd (huwelijk met drie kinderen) we zijn altijd op de eilanden geweest (Rab, Pag, Brač, Hvar, Peljesac), deze keer kozen we Rogoznice en terecht. Hier vindt u alles in een notendop - Dalmatische klimaat en sfeer, warme, schone zee, intieme, locatie (Lozica). Zee 20 m, tuin met prachtige bloemen, druiven en een vijgenboom, eetgelegenheid naast- (ochtend espresso aan zee, van onschatbare waarde), vers brood arriveert elke ochtend. Het was waarschijnlijk de enige plaats waar je 's ochtends en' s avonds vis kon krijgen, garnalen op het strand kon eten en de lokale wijn kon proeven. Gastheren, verdienen een afzonderlijke commentator, We hebben ze een keer gezien, maar we werden verwelkomd als oude vrienden. Warm, open, altijd behulpzaam in alles. Dus 10 sterren van ons zonder te zwaaien.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Andrea Sagmeister Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Hongaars,
De advertentie Appartementen Tamaris heeft 140125 keer bekeken sinds 05.05.2014.