Appartement MarinaRovinj - Istrië

prijs vanaf € 100 per nacht
Beschrijving van de woning

#rovinj Beschrijving woning Onlangs gerenoveerd appartement op het platteland, ideaal voor iedereen die op zoek is naar een vakantie aan zee. Een moderne faciliteit met nieuw ingerichte meubels zal u verwelkomen en uw verblijf verbeteren. Het appartement is ontworpen voor maximaal 4 personen. De faciliteit is uitgerust met airconditioning, internet, parkeergelegenheid en alle andere apparaten die nodig zijn voor een comfortabele vakantie. Het is ingericht met een groot terras met vers gelegde tegels. De faciliteit ligt op 6-7 minuten lopen van het Veštar-kamp, waar enorme stranden voor iedereen zijn, evenals zwembaden voor kinderen en volwassenen en andere kinderactiviteiten zoals glijbanen, enz. Binnen het kamp is er ook de dichtstbijzijnde winkels, cafés en restaurants. Lange stranden en wandelpaden zijn ideaal voor zonnebaden, recreatie en avondwandelingen. Niet ver van het appartement, op 6 minuten rijden met de auto, ligt de kern van de prachtige stad Rovinj, die veel mogelijkheden biedt voor amusement, animatie en gastronomisch plezier. Welkom, jong en oud, onze lieve gasten!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inchecken na 14.00 uur, uitchecken voor 10.00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Strand: 1 km
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 3 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Marina
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Slavonski Brod,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Mei 2023
Een schone vijf

Zonder enige klachten, alles zoals verwacht, schone stranden, een perfecte plek voor een familievakantie. In de buurt van camping Veštar zijn er tal van activiteiten voor kinderen, glijbanen, zwembaden, verschillende speeltuinen. Sterk aanbevolen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
k.lovric2016@gmail.com

Bedankt uit de grond van mijn hart. Ik ben enorm blij omdat je tevreden je vakantie hebt verlaten en mij als gastheer hebt gekozen. Al het beste!

Schwabmünchen ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Mei 2023
marinier

De bediening is uitstekend!!! De locatie is ideaal! De stranden en de nabijheid van de stranden zijn geweldig, net als de netheid van het gebied! Wij adviseren

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
k.lovrić2016@gmail.com

Bedankt uit de grond van mijn hart!❤

Ljubljana,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juni 2023
Ik raad het ten sterkste aan!

We zijn zeer tevreden over de accommodatie, alles is nieuw, mooi en schoon, de dame is erg vriendelijk. In een rustige omgeving, maar niet ver van het strand en de stad Rovinj. We hadden alles wat we nodig hadden, zeer aan te bevelen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Vrienden

Beste Mina, bedankt voor je leuke reacties. Ik ben blij dat je je op je gemak voelde bij mij thuis en dat je vakantie in het prachtige Rovinj een dierbare herinnering zal blijven. Zoals je zelf al zei, tot volgende zomer. Geniet tot die tijd van elke nieuwe dag en vriendelijke groeten.

Karolina Lovric
Spreekt:
Kroatisch,
De advertentie Appartement Marina heeft 5632 keer bekeken sinds 01.06.2023.