Appartementen SilvestraRovinj - Istrië

prijs vanaf € 42 per nacht
Beschrijving van de woning

Vakantiehuis in Rovinj, een Istrische stad met prachtige natuurlijke landschappen. Comfortabele appartementen met aparte ingangen, terrassen en parkeerplaats in de tuin. Ons vakantiehuis ligt op ongeveer 10 minuten lopen van het stadscentrum en het dichtstbijzijnde strand (Lone Bay, Hotel Eden). De prachtige stranden in het Golden Cape Park Forest liggen op 10 tot 20 minuten lopen (meestal door het park).

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Supplement voor elke extra persoon is € 12 tot € 20 per nacht (afhankelijk van het seizoen). Supplement voor een huisdier: 10€ per nacht. Voor een verblijf langer dan 7 nachten zijn kortingen mogelijk, en hoe langer het verblijf, hoe hoger de korting. Voor een verblijf korter dan 7 nachten brengen wij extra in rekening (behalve in uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld wanneer de verblijfsduur wordt beperkt door de beschikbaarheid van het appartement): 1 nacht 100%; 2 nachten 75%; 3 nachten 50%; 4 nachten 35%; 5 nachten 20%; 6 nachten 10%. Een aanbetaling van 30% van het totale bedrag, maar niet minder dan de huurprijs voor drie nachten, is vereist om de reservering te bevestigen. De rest is betaalbaar bij aankomst of op afspraak. BTW is inbegrepen in de prijs. Aankomst- en vertrekdag zoals gewenst.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Als uw reis niet mogelijk is vanwege algemene Covid-19-beperkingen, kunt u uw aanbetaling terugkrijgen (met aftrek van de bankkosten) of kunt u het volledige bedrag achterlaten als krediet voor uw volgende bezoek. Aan de andere kant, als u uw reis om een andere reden annuleert, zijn uw annuleringskosten beperkt tot het bedrag van de aanbetaling. Als we een andere boeking krijgen, krijgt u de aanbetaling terug, afgetrokken van onze kosten (max. 50 EUR) en eventuele verliezen. Het verlies is afhankelijk van de nieuwe boeking en is het verschil tussen uw totale prijs en de prijs die we krijgen bij de nieuwe boeking. Wij kunnen dan het bedrag aan u overmaken (de bankkosten worden in mindering gebracht) of het kan als uw tegoed blijven staan.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 500 m
  • Treinstation: 18 km
  • Vliegveld: 40 km
  • Haven: 300 m
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Casino: 400 m
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Fietsen op aanvraag.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Silvestra
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 15 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Krakow,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, April 2023
Fantastisch verblijf in Rovinj

We verbleven in een appartement met twee slaapkamers. Het is een zeer comfortabel appartement, voorzien van alle benodigde apparatuur. Er is een overdekt terras buiten. Een zeer rustige en comfortabele plek om te verblijven. Voor ons was het een fantastische locatie - in een rustige straat met een handige parkeerplaats. Een paar minuten lopen naar de kust... en je hebt het mooiste uitzicht van Rovinj. Naar het stadscentrum loop je langs de kust, met altijd een prachtig uitzicht. Het contact met de eigenaar is zeer goed. Vesna is een fantastisch persoon die gasten heel vriendelijk behandelt. Als we naar die gebieden gaan, zullen we zeker dit appartement kiezen. Hartelijke groeten en dank aan Vesna.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Linz,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2023
Aanbevolen!

Vroeger zocht ik mijn vakantieverblijf lokaal. Dankzij mijn hond ben ik voor de vakantie begonnen met boeken. Al 14 jaar ga ik naar Vesna en Nino met of zonder hond, met of zonder kinderen, met vrienden of als koppel. Ik heb al in alle accommodaties van de zeer warme en hoffelijke gastheren gewoond en kan ze zonder voorbehoud aanbevelen. Ook de locatie lijkt mij perfect: Iets boven het centrum van Rovinj is dit net zo goed te bereiken als het prachtige nationale park - vooral met de fietsen, die je tegelijkertijd kunt reserveren. Tot snel!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Berlin,
Erg goed (4/5) Verbleven in A4+1, September 2022
Vakantie met zeer aardige gastheren

We verbleven in de FeWo Palme voor de eerste 2 weken van 22 september. Onze gastheren waren erg meegaand, het appartement was erg schoon en goed uitgerust. De wifi werkte perfect. We konden ontspannen zonder stress. Bedankt

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Vesna Šverko Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Sloveens,
De advertentie Appartementen Silvestra heeft 71406 keer bekeken sinds 01.07.2017.