Stacaravan ViviSelce - Kvarner

prijs vanaf € 140 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Selce en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Wij bieden accommodatie in prachtig uitgeruste gloednieuwe stacaravans in Selce, camping Selce (Adriatische Crikvenica). Onze stacaravans bevinden zich op topposities, direct naast een prachtig nieuw complex van bio-zwembaden op twee cascades. Het comfort van een hotel in de natuur in onze huisjes komt met uitzicht op zee. Het huis is ontworpen voor 6 personen, van alle gemakken voorzien, elk met twee aparte slaapkamers, elk met badkamer, eetkamer, volledig uitgeruste keuken (zelfs volgens Masterchef-normen), en als kers op de taart een prachtig terras met loungemeubels en tafel voor de lunch . Rust, het getjilp van vogels, de nabijheid van de zee en het zwembad... klinkt dat niet als vakantie voor jou?

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Doe alsof u thuis bent, ontspan en geniet van onze nieuwe huisjes. Inchecken vanaf 14.00 uur, uitchecken tot 10.00 uur. Sleutels worden opgehaald bij de receptie, waar zowel toeristenbelasting als toeristenbelasting wordt betaald, die niet bij de prijs is inbegrepen.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De aanbetaling wordt gerestitueerd bij annulering 30 dagen voor de geplande aankomst.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 200 m
  • Apotheek: 800 m
  • Tankstation: 4 km
  • Vliegveld: 23 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Van de camping naar Selce is er een mooie promenade en slechts 5 minuten lopen naar Selce waar u kunt genieten van restaurants, bakkerijen, winkels, vissersdiners. Het strand is kiezel- en verhard, met de mogelijkheid om ligstoelen, parasols, waterfietsen, duikuitrusting te huren ...
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stacaravan Vivi
Ivan Jurkovic Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Frans, Sloveens,
De advertentie Stacaravan Vivi heeft 11195 keer bekeken sinds 03.06.2022.