Appartementen LovelySenj - Kvarner

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Senj en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Eengezinswoning met een prachtig uitzicht op de zee, eilanden, Senj en Nehaj toren bestaat uit 5 appartementen. We hebben een totale capaciteit van 19 personen en slechts 500 meter van het strand en de stad. De appartementen zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien; airconditioning, wifi, lcd tv, keukens zijn uitgerust met koffiezetapparaten, magnetrons, waterkokers, koelkasten met vriezer ... Er zijn geen bijkomende kosten tijdens het verblijf, inclusief toeristenbelasting, gebruik van airconditioning, wifi, parking ... Ook , twee terrassen van ongeveer 200m2 zorgen ervoor dat u heerlijk kunt zonnen, barbecueën en buiten kunt vertoeven. Elk appartement heeft een aparte tafel en stoelen en een barbecue voor gezamenlijk gebruik. Voor het huis is gratis parkeergelegenheid. Mogelijkheid om wasmachine en droger te gebruiken op aanvraag (tegen betaling). De stad Senj is een van de oudste steden aan de noordelijke Adriatische Zee en staat bekend om zijn buitengewoon rijke en turbulente geschiedenis.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reserveren mogelijk met een aanbetaling van 20% van de reservering. Aankomsttijd vanaf 14.00 uur en vertrek tot 10.00 uur of in overeenstemming met de afspraak en de wensen van de gast.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 400 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 300 m
  • Busstation: 500 m
  • Treinstation: 70 km
  • Vliegveld: 60 km
  • Sportactiviteiten: 400 m
  • Discotheek: 400 m
  • Nationaal Park: 75 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een wasmachine en droger zijn tegen meerprijs beschikbaar voor gebruik op de 2e verdieping van het huis. Wij voeren voor u het wassen en drogen uit en u dient dit 24 uur van tevoren te melden. De prijs is 5 euro voor het wassen (wasmiddel en wasverzachter inbegrepen) en 5 euro voor het drogen van wasgoed.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Lovely
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
zg,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Augustus 2021
Geweldig appartement en gastheren!

Geweldig appartement en gastheren!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Karlovac,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Februari 2020
Mooie appartementen

Geweldige accommodatie, vriendelijke gastheren en nette appartementen. Leuk stadje.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Varaždin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2017
groet

Afbeeldingen overeenkomstige ad. Schoon en netjes. Alle apparaten werken, werden we verwelkomd met schone beddengoed en handdoeken. Een prachtig uitzicht en een groot terras. Het strand ligt op 5 minuten lopen naar beneden. Het probleem voor de aandrijving kinderwagen naar het strand, een deel heeft een veel trappen, en de andere kant is veel verkeer, maar is een beetje lastig. Schone zee en strand met voorzieningen (douche, koffie winkel, restaurant, trampoline voor kinderen (10 kn 5 minuten dit seizoen), waterfietsen, ...). Een deel van het strand is een betonnen deel van het grind (breng uw pantoffels om te zwemmen). Een ander strand is een beetje verder en je een auto nodig. Het is gemakkelijk bereikbaar parkeergelegenheid, maar weer veel trappen naar de zee. Het centrum ligt dicht bij een veel kleine en leuke restaurants. Als je fit en willen om perfect te lopen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Lidija Kalanj Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Frans, Tsjechisch, Slowaakse, Hongaars, Sloveens, Pools, Russisch, Nederlands, Deens,
Meer informatie over de verhuurder

De familie Kalanj biedt u accommodatie in prachtige appartementen met een prachtig uitzicht over de zee, de stad en de Nehaj-toren. Vele jaren van toerisme zijn een teken van onze kwaliteit en een garantie voor uw aangename vakantie in appartementen LOVELY SENJ. Welkom!

De advertentie Appartementen Lovely heeft 55594 keer bekeken sinds 20.01.2014.