Appartement TerraceSevid - Regio Split

prijs vanaf € 60 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Sevid en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Wij nodigen u uit voor een vakantie in Sevid, een klein toeristisch stadje. Naast rust, stilte en schone zee heeft het alles wat u nodig heeft voor een vakantie. De faciliteit ligt op 80 m van de zee, biedt een privéstrand (pier) en een aanlegsteiger voor boten. Het is geschikt voor de huisvesting van de 2e persoon. Het heeft een ingerichte keuken met een vaatwasser, een badkamer met een wasmachine, satelliet/tv, airconditioning, gratis draadloos internet en een eigen parkeerplaats. De grootste waarde van het gebouw is het terras van 80 m2, dat samen met de grill en de mediterrane tuin een ontspannende vakantie in de natuur, privacy en uitzicht op zee biedt.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De aankomsttijd is gepland vanaf 14.00 uur en de vertrektijd is tot 10.00 uur. Voorschot van 30% wordt betaald via bankrekening, en de rest bij aankomst in het appartement. Beëindiging is in onderling overleg.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Terrace
Gordana Čaljkušić
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Terrace heeft 5072 keer bekeken sinds 19.02.2023.