Appartement MarinaŠibenik - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 75 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Šibenik en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

In een rustig deel van de stad zijn er 3 appartementen te huur, elk speciaal gescheiden. De appartementen zijn nieuw ingericht en zijn gelegen op ongeveer 600 meter, zo'n 10 minuten lopen naar het centrum van de stad en het strand. De appartementen zijn gelegen op 200 meter van het winkelcentrum Lidl. Appartement 1 (4 personen) heeft een slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer-toilet, groot terras ongeveer 40 vierkante meter, keuken en eetkamer, en een woonkamer met twee extra bedden, airconditioning, tv-ijs satelliet, wi-fi, omheind parkeren. Appartement 2 (voor 4 personen) heeft een slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer en twee toiletten, twee terasesvaka ongeveer 8 vierkante meter, keuken en eetkamer, en een woonkamer met twee extra bedden, airconditioning, tv-ijs satelliet, wi-fi, afgesloten parkeerplaats. Appartement 3 voor 4 personen. De appartementen bevinden zich op de begane grond en zijn voorzien van alle keukengerei, waterkoker, beddengoed, handdoeken en een föhn. De werf is het gebruik van een grote hacienda tuin en fontein, grill, trampoline en speelgoed voor kinderen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
Extra faciliteiten
De prijs en is inclusief een welkomstdrankje, en vriendelijkheid en een kleine verrassing de gastheren. Fietsverhuur en streekproducten olijfolie, wijn, cognac, kersen, walnoten, gedroogde vijgen. Reiniging en andere activiteiten in de prijs inbegrepen. Om een ​​appartement is het noodzakelijk om te huren is vooraf te betalen de reservering, en voor eventuele kortingen voor accommodatie in contact door middel van vragenlijsten. Aankomst in het appartement na 13, 00 uur, en gaan tot 10, 00 uur.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Marina
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Katowice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Marina, Augustus 2016
Geweldige locatie en zeer goed eigenaars.

Goedenavond. Appartement aan te bevelen. Allemaal over eens zijn met het advies afgegeven. Het huis is een twee-generaties familie. Mijn vader is de eigenaar rzeczliwy man aanschuift voor ons met zijn persoon en culinaire bereiding van vis. De eigenaar en zijn vrouw zeer behulpzaam, niet alleen bij de selectie van plaatsen om te verkennen, maar ook in moeilijke situaties. (Hulp bij het bestellen van onderdelen voor de auto tegen aantrekkelijke prijzen). zelfgemaakte wijn, cognac (pure, kersen, noten, wiśnowa) en olie: je hebt eigen producten równeż. Smaak en prijs aan te bevelen. Het appartement bevindt zich aan de zijlijn van Vodice, waar bijna Lidl 200 meter en een groot strand in Tribunji waar u kunt verlaten zonder lading speelgoed auto en geniet ten volle van de attracties van de zee. De centra en het omliggende gebied zijn overal betaald stilstand kost 25 kuna per dag in juli en augustus. PS możlwość negocjaci prijs van uw verblijf. Na deze intieme en alles kan geregeld worden.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Aro Bongo Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch,
De advertentie Appartement Marina heeft 11853 keer bekeken sinds 08.08.2015.