Appartement SmokvaŠibenik - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Šibenik en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

App Smokva ligt bij de ingang van Sibenik, ongeveer 10 minuten van het strand, het centrum, de oude stad en toch ver genoeg voor een rustige vakantie. De app is modern en functioneel uitgerust voor een aangenaam verblijf. Parkeerplaats is voorzien, terras om buiten te verblijven, wij serveren ontbijt op afspraak met gasten. Alle informatie over het bezoeken van de stad, het fort en andere bezienswaardigheden zal door de gastheren voor u beschikbaar zijn. De app is voorzien van airconditioning, wifi, tv met buitenlandse programma's. Ongeveer 10 minuten rijden van alles wat interessant is om te bezoeken in de stad. Slechts een paar minuten naar het prachtige stadsstrand met uitzicht over de stad en de gracht. Op het strand is er een faciliteit om van koffie te genieten of als u een avondje uit bent, kunt u genieten van de nachtclub binnen hetzelfde.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Wij geven de voorkeur aan betalingen op de rekening, het voorschot van 20% van het bedrag wordt vooruit betaald. Toeristenbelasting inbegrepen in de prijs. Aankomst 14 uur Vertrek 11 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1 km
  • Strand: 1 km
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 600 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 1.5 km
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 2 km
  • Treinstation: 3 km
  • Vliegveld: 55 km
  • Haven: 5 km
  • Sportactiviteiten: 600 m
  • Discotheek: 1.2 km
  • Casino: 2 km
  • Nationaal Park: 15 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
We verwelkomen al onze gasten met huisgemaakte likeuren en brandewijnen, huisgemaakte heerlijke hapjes en een cadeautje om achter te laten. Op afspraak serveren wij ontbijt, standaard versie, groenten en gezonde eiwitshakes. De prijs is inclusief twee fietsen voor toeren en paardrijden.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Smokva
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer+1, Augustus 2022
Gezellig en ontspannen

Het appartement is in uitstekende staat, mooi en nieuw ingericht met alle benodigde dingen. Airconditioning en WiFi werken geweldig. Het duurt ongeveer 15 minuten naar het strand en de stad, wat ideaal is voor een ontspannen wandeling. We hadden fietsen tot onze beschikking, en de winkel is in de directe omgeving. De gastheren zijn uiterst vriendelijk, van advies over uitgaansgelegenheden tot een geweldige ontvangst en aangename sfeer. Betrouwbaar en altijd klaar voor elke vraag.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Pula,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer+1, Oktober 2022
Hoi

Het appartement bevat alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf op vakantie. Alle voorzieningen zijn zeer dichtbij, het appartement is schoon, origineel ingericht, de eigenaren hebben aandacht besteed aan details. Vanja en haar partner zijn erg aardige, warme mensen, ze geven fantastisch advies over wat te bezoeken, waar zijn goede restaurants, ze zijn beschikbaar als je iets nodig hebt. Ik beveel Smokva appartement ten zeerste aan?

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Bjelovar,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer+1, Juni 2022
Appartement Smokva

De gastheren zijn uiterst vriendelijk en meegaand! Uitstekende accommodatie, nieuw ingericht appartement met gemakkelijke toegang tot de rest van de stad en de stranden!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Vanja Soče Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Groeten aan al onze toekomstige gasten voor wie we zijn waar we zijn, we zullen ons best doen om uw verblijf bij ons zo aangenaam en mooi mogelijk te maken. We verwelkomen al onze gasten met een welkomstdrankje, een zelfgemaakte snack en een cadeautje om te vertrekken. Aangezien we een pizzeria in de buurt van de App hebben, trakteren we al onze gasten die 5 nachten boeken op pizza's naar keuze.

De advertentie Appartement Smokva heeft 9478 keer bekeken sinds 05.06.2022.