Appartementen Villa Ratac Slano - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Slano en De regio Dubrovnik!
Beschrijving van de woning

Villa Ratac is ideaal gelegen aan een zonnig strand, omgeven door weelderige vegetatie van pijnbomen en olijfbomen. Palms appartement heeft een open zeezicht, 2 terrassen, aparte slaapkamer, 2 badkamers, woonkamer met keuken. Over het algemeen een zeer comfortabel appartement met zijn 80 m2, optimaal voor 4 tot 5 personen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
30% moet worden betaald voor de reservering
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het is 100% mogelijk om te annuleren en je geld terug te krijgen.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 4 km
  • winkel: 4 km
  • Restaurant: 4 km
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 4 km
  • Bank: 4 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 4 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 4 km
  • Sportactiviteiten: 10 m
  • Discotheek: 22 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Ontbijt, lunch en diner zijn op aanvraag beschikbaar en kunnen bij uw appartement worden bezorgd. Het beroemde gastronomische centrum in Kroatië is de Ston Bay, op slechts 20 minuten rijden. De tafel in de restaurants biedt uitstekende zeevruchten. In de nabijgelegen stad Slano zijn er ook verschillende lokale restaurants en winkels, op 5 km van Villa Ratac.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Ratac
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Gibraltar,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A7+1, Mei 2022
Best mogelijke uitzicht op de Adriatische Zee

We verbleven hier slechts drie nachten omdat dit vanaf het begin ons plan was om langs de Adriatische Zee te reizen. Van de 5 plaatsen waar we verbleven, kan ik gemakkelijk bevestigen dat dit de beste plek was, direct aan de oceaan, perfect uitzicht op zee, fantastische zee, al met al - ik weet zeker dat we terug zullen komen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
SLANO,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Augustus 2021
Uitstekende villa gelegen net aan het strand

We verbleven hier in 2021 in augustus. Hier aankomen is een beetje hectisch omdat we de lokale weg van Split naar Dubrovnik namen, na het passeren van de grens kwamen we weer terug in het zuiden van Kroatië. Wat een verschil! Geweldig uitzicht, perfecte natuur, een van de beste landschappen die we in Europa hebben gezien. Accommodatie was fantastisch, de Villa Ratac heeft een open uitzicht op zee waardoor je de zonsondergang voor het balkon kunt zien. In de appartementen is alles gemaakt voor echt gebruik, standaarduitrusting, niets teveel. Eetgedeelte is erg ruim, er is overal ruimte - van het strand tot de parkeerplaats. Al met al een verblijf midden in een zeeparadijs!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Irina Falkoni Aanbieder vanaf 2013
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom op de pagina's van Villa Ratac. Unieke villa met 8 appartementen gelegen aan een van de mooiste zeeën ter wereld. In de buurt van de stad Dubrovnik, een middeleeuwse parel van de zee, en vandaag de dag een wereldwijde bestemming.

De advertentie Appartementen Villa Ratac heeft 87832 keer bekeken sinds 12.12.2020.