Appartementen OraKlek - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Ergens tussen de lucht en de zee: "Apartments Ora". Deze prachtige appartementen bevinden zich op een uitstekende locatie, niet ver van het strand en op een rustige plek met een fantastisch uitzicht op de zee, de Pelješki-brug en de indrukwekkende omgeving. Naast het ongelooflijke uitzicht biedt deze faciliteit alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. In de faciliteit vindt u alles wat u nodig heeft voor een rustige en zorgeloze slaap, inclusief kamers met airconditioning, modern meubilair en gratis Wi-Fi. De appartementen zijn modern ingericht met veel natuurlijke lichtinval en ramen die uitkomen op de zee en het prachtige landschap. Kortom, het pand met uitzicht op zee en de Pelješki-brug biedt de perfecte combinatie van een prachtig landschap, comfort en rust, evenals de nabijheid van het strand en andere toeristische bestemmingen. Bovendien kunnen bezoekers van Komarna en omgeving het topwijnaanbod ervaren en de rijke wijntraditie van dit gebied ontdekken door een bezoek te brengen aan de wijnmakerijen Rizman en Terra Madre.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reserveringen worden gemaakt via e-mail. Bij het maken van een reservering is het noodzakelijk om een aanbetaling van 20% van de totale prijs van het verblijf te betalen. De rest wordt betaald bij aankomst in de faciliteit. Na betaling van het voorschot ontvangt de gast een reserveringsbevestiging met alle details over de accommodatie. De standaard aankomsttijd op de faciliteit is vanaf 14.00 uur, terwijl de vertrektijd tot 10.00 uur is. De eigenaar van de faciliteit zal echter proberen zich aan de gasten aan te passen en indien mogelijk specifieke aankomst- en vertrektijden af te spreken. Bij aankomst in de faciliteit worden gasten begroet door de eigenaar en geïnformeerd over de details van de faciliteit en de omgeving. Gasten worden ook op de hoogte gebracht van de huisregels, inclusief huisregels, om een comfortabel en veilig verblijf voor alle gasten te garanderen.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij annulering van de reservering minimaal 14 dagen voor de geplande aankomst heeft de eigenaar van het object het recht het voorschot in te houden als compensatie voor het gederfde inkomen. In geval van buitengewone omstandigheden, zoals natuurrampen, ziekte of overlijden in de familie, kan de eigenaar van het appartement besluiten het voorschot aan de gast terug te betalen, ongeacht wanneer de reservering is geannuleerd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 10 km
  • Apotheek: 10 km
  • Bank: 13 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 9 km
  • Busstation: 22 km
  • Treinstation: 27 km
  • Vliegveld: 100 km
  • Haven: 27 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 10 km
  • Nationaal Park: 60 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
In de omgeving van Komarna zijn er veel interessante bezienswaardigheden en plekken om te bezoeken. De stad Dubrovnik - ligt ongeveer 70 km ten zuiden van Komarna. Dit is een van de beroemdste steden in Kroatië, bekend om zijn muren, culturele monumenten, kathedraal en kleurrijke straten. De stad Dubrovnik staat ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Ston - ligt ongeveer 30 km ten noorden van Komarna. Dit kleine stadje staat bekend om zijn indrukwekkende muren die ooit werden gebruikt ter verdediging tegen vijanden. Ston is ook beroemd om zijn oesters en zoutpan. Schiereiland Pelješac - ligt ongeveer 20 km ten noorden van Komarna. Dit gebied staat bekend om zijn wijngaarden, olijfboomgaarden en vissersdorpjes. Bovendien heeft Pelješac enkele van de mooiste stranden van Kroatië. Mljet National Park - gelegen op ongeveer 60 km ten noordwesten van Komarna. Dit nationale park is een van de mooiste eilanden van Kroatië en staat bekend om zijn bossen, meren en ongerepte natuur.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ora
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2023
Een beoordeling

Uitstekend uitgeruste, moderne appartementen. Uiterst gastvrije en vriendelijke eigenaar. Onberispelijke netheid. Absoluut een aanrader!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2023
Top top

Superieure accommodatie

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Ora Borovac
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Ora heeft 7785 keer bekeken sinds 09.05.2023.