Appartement Salona Hills Solin - Regio Split

prijs vanaf € 240 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Solin en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Op de hellingen van de heuvel Kozjak, in Solin, op slechts 8 kilometer van de stad Split, staat dit prachtige huis met een zwembad. Maak kennis met het rijke culturele en historische erfgoed van de stad Split, Trogir en het oude Salona. DE WONING BESTAAT UIT TWEE MODERN INGERICHTE WOONEENHEDEN OP DE BEGANE GROND. Ideaal voor twee gezinnen. Elke wooneenheid bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed, met een eigen badkamer, en een andere kamer met twee eenpersoonsbedden met de mogelijkheid om een ​​tweepersoonsbed aan te sluiten. Woonkamer met airconditioning, een slaapbank en satelliet-tv. Ruim toilet met bubbelbad. Aan de voorzijde van het huis kunnen gasten genieten van een privézwembad met een magisch uitzicht op de Adriatische Zee en de eilanden en de stad Split. Ze hebben ook een buitenbarbecue en een prieel met zitje waar u kunt genieten van een romantisch diner. Beveiligde parkeerplaats in de tuin (niet volledig omheind).

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Check-in van 15:00 tot 23:00 Check-out tot 10:00 U garandeert uw aankomst door de gevraagde aanbetaling van 30% van de totale prijs van de accommodatie te bevestigen. Alle details voor de aanbetaling worden via een aanbieding naar het e-mailadres van de gast gestuurd. Na ontvangst van het voorschot wordt de reservering als bevestigd beschouwd en ontvangt de gast een voucher naar het e-mailadres - bevestiging van de reservering. De rest van het bedrag betaalt de gast bij aankomst in de villa contant of door overmaking op de rekening waarop het voorschot is betaald.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De gast kan tot 60 dagen voor aankomst kosteloos annuleren, in dat geval ontvangt hij het voorschot terug. Bij annulering binnen 60 dagen vanaf de aankomstdatum heeft de gast geen recht op restitutie.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 km
  • Strand: 10 km
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 1.5 km
  • Restaurant: 3 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 50 m
  • Treinstation: 3 km
  • Vliegveld: 25 km
Extra faciliteiten
Ik ben Theo. Ik ben eigenaar van SALONA HILLS APPARTEMENTEN. Mijn familie en ik wonen op de eerste verdieping van het huis met een aparte ingang en we garanderen maximale privacy aan onze gasten. Ik ben me er volledig van bewust dat om onze gasten comfortabel te kunnen huisvesten, we te allen tijde beschikbaar moeten zijn om contact met ons op te nemen in geval van vragen over uw verblijf. Ik ben hier om u te helpen alle informatie te krijgen die u nodig heeft om uw vakantie gemakkelijker te maken. Ik kijk er naar uit om je te zien
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Salona Hills
Teo Baričević Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Salona Hills heeft 6765 keer bekeken sinds 26.06.2022.