Appartement SalonaSolin - Regio Split

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Solin en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Dit comfortabele en moderne appartement is gelegen in een 100 jaar oude stenen gezinswoning op de stappen van de oude Salona. Het is geschikt voor familie, vrienden, paren. Het appartement van 40m2 is gelegen: -volledig ingerichte keuken Woonkamer met een slaapbank voor twee personen, LED-TV, airconditioning, Wi-Fi. -slaapkamer met queen-size bed (160x200 cm) -badkamer met massage bad, wasmachine, haardroger, douchegel store schoongemaakt handdoeken en beddengoed zijn inbegrepen in de prijs kinderbed voor kinderen is beschikbaar -barbecue In de tuin is beschikbaar -openbare, Gratis parkeergelegenheid direct achter ons huis Goed uitgeruste supermarkt, postkantoor en apotheek zijn binnen 50 tot 200m Wilt u de indrukwekkende overblijfselen van oude Salona (200m) van het appartement te genieten, te bezoeken Klis (4km), een kopje koffie op het plein Alka van Sinj (15 km) of onder de muren van het fort Kamerlengo (15 km) in Trogir allemaal gemakkelijk te bereiken.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomst en vertrek op afspraak
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 3 km
  • Strand: 3 km
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 50 m
  • Apotheek: 100 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 7 km
  • Treinstation: 7 km
  • Vliegveld: 15 km
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Salona
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Zagreb ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Salona, Juli 2016
Appartement Solon-Solin-Split regio

Het appartement is volledig uitgerust, lijkt precies op de foto's. De eigenaren zijn vriendelijk en beschikbaar op elk moment maximale om uw verblijf te veraangenamen. Er is gratis parkeergelegenheid bevindt zich direct achter het appartement en de winkel ligt aan de overkant, letterlijk 2 minuten lopen. Zoals voor het openbaar vervoer, het appartement is perfect, want het is een bushalte voor de Split op de weg in de voorkant van de appartementen, en het centrum van Solin ligt op 5 minuten met de auto dezelfde cestom.S Gelet op het voorgaande en de prijs is zeer betaalbaar, we zouden dit appartement aanraden absoluut iedereen .

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Salona, Juli 2016
Appartement Solin

De appartementen zijn netjes en schoon, volledig uitgerust en zien er precies zoals de foto's. De eigenaren zijn zeer aanspreekbaar en bereid om uw verblijf aangenamer te maken. De locatie is goed verbonden met de bezienswaardigheden Solin en Split. Busstation ligt tegenover de appartementen, en het duurt 20 minuten rijden naar de stad Split. Ik adviseer iedereen verblijf in dit appartement!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Mladen Bonomi Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Salona heeft 5185 keer bekeken sinds 28.03.2016.